A magyarok miért gyűlölik az LMBTQP embereket?
eddig sem mehettek ovikba iskolákba. Vagy voltak nálatok?
A "P" pedig egy teljesen más dolog. Arra én is aztmondom,hogy irtani való férgek.
Te pedig kedves kérdező hasonló "p" vagy azaz provokátor.
Mert a tanulatlan, ostoba, korlátolt emberek undorodnak mindentől, ami eltér az általuk normálisnak kikiáltott eszményképtől.
Simán: hülyék.
A szexualitásukat ránk erőszakolják. Meg csak gondolj bele, egy kisgyereknek két apja van és emiatt úgy nő fel, hogy neki ez a normális, mikor csak két idióta barom ráerőszakolja, hogy fiam ez a normális mert mi ezt mondtuk... Szegényt egész életében szopatni fogják mert két apja van és nagy eséllyel ő is bqzi...
Mellesleg arról ne is beszéljünk, hogy ők mondják, hogy az ellenzék undorító és visszataszító mert nem fogadják el őket amikor ők ugyanezt csinálják, esetenként még durvábban... Ők lesznek lassan a világnak a szégyenei... itt csatolnék is egy linket, hogy miket baromkodnak össze...
Elnézést a gyenge minőségért.
röviden: a magyar egy eléggé elmaradott, szolgalelkű, fejlődni nem akaró népség.
nézd meg, milyen az átlag magyar: elhízott/alaktalan, frusztrált, nem túl eszes emberke, aki nagyképűsködésen kívül másra nem nagyon képes.
a másik ok pedig a tájékozatlanság.
pl. féléve feltettem egy elméleti kérdést arról, h hogyan lehet kipuhatolni, h egy régen látott rokon homo- vagy transzfób-e.
A válaszadók nagy része azt hitte, h aki meleg/transz, az egyfolytában a szexualitásáról akar beszélni:D
na, kb ezen a szinten van a magyarok többsége. de itt vki írta, h 1000ből 1 néz vhogy is. (?????)
az átlag magyar sztem még a szexuális orientáció és nemi identitás között sem tudja, mi a különbség.
amúgy is mit vársz egy olyan népségtől, aki 11 éve eltűri Orbánékat? Európa egyik legbutább népe ez.
"#18, akkor el lehet innen húzni"
:D
köszönöm, h bemutatkoztál, pont a hozzád hasonlókról beszéltem. ilyet is csak ebben az országban tapasztaltam, h hozzád hasonló egyszerű prolik akkora embernek érzik magukat, h megmondják, ki hova menjen, mit csináljon etc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!