Jól logikázom, amikor azt gondolom, hogy az alapítványok által működtetett felsőoktatási intézmény hallgatója ha ellenzéki politikai tevékenységet folytat tanulmányai alatt, azt előbb - utóbb 'kinyírják' az intézményben?
Figyelt kérdés
2021. júl. 25. 09:06
11/14 anonim válasza:
10#
A közvetlen politikai kampányok tilosak az oktatási intézményekben és a munkahelyeken.
És ez így van rendjén.
12/14 A kérdező kommentje:
Félreértés. Nem úgy értem, hogy az iskolában politizál, hanem a szabadidejében....valahol - akárhol - bárhol....NEM AZ INTÉZMÉNYBEN.
2021. júl. 25. 09:57
13/14 anonim válasza:
12
Ja, azt ott mindenki letojja magasról, hogy te a szabadidődben politizálsz. Amikor én jártam egyetemre, akkor még Jobbikos voltam (hozzáteszem, hogy akkor még a párt normális jobboldali párt VOLT), pedig akkor már fidesz 2/3 volt.
De időnként elgondolkodtat, hogy egyeseknek miért van ennyire igénye a "kinyírásra".
14/14 anonim válasza:
#2: Ne fűzz hozzá hozzá sok reményt, hogy a Fideszt leváltják jövő tavasszal! Ugyan ki? Az a bohóc Jakab "verekedni akarsz?" Péter? De csak reménykedj. Ismered a viccet, kardhal, gömbhal, remény hal meg utoljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!