Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most akkor végül mi lesz a...

Most akkor végül mi lesz a kínai vakcinásokkal? Minden haláleset Orbánon fog száradni?

Figyelt kérdés

Európa ezer meg milliószor figyelmeztetett minket, hogy a kínai vakcina veszélyes és a hatékonysága erősen bizonytalan. Heteken belül berobban itt is a delta.

Akkor most mi lesz a kínai vakcinával oltott idősekkel? Ha meghalnak, akkor Orbán lelkén fognak száradni?

2021. júl. 24. 19:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%

72 éves múltam, és még sose haltam meg. Még betegségem sincs, gyógyszert sem szedek, sohasem voltam kórházi ápolt. (Bár. lehet, hogy ezzel mulasztottam; amilyen nővérkés videókat láttam már.)

Például, az influenza elleni oltásért sem jelentkeztem, soha.

A madárinfluenzától se betegedtem meg, az előző, SARS1 vírustól sem, ettől sem. Gondolod, hogy most rettegek, mert februárban és márciusban kínai oltást kaptam? Örültem, hogy kaptam. Egyébként is, már feliratkoztam a háziorvosnál a 3. oltásra. Nem fogok Orbán lelkén száradni, feleslegesen aggódsz miattam is, Orbán lelke miatt is. Inkább vigyázz magadra, nehogy infarktust kapj a nagy aggodalmadban, aztán jól túléllek.

Nekem a Deltáról a Kudlik Júlia által évtizedeken át vezetett ilyen című tudományos ismeretterjesztő műsor jut eszembe; ennyi.

2021. júl. 24. 21:48
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
11: Tiszteletem Uram! Én is így szeretnék majd az Ön korában, tisztán józanul, higgadtan látni. 👏🏻🇭🇺
2021. júl. 24. 22:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Akik elengedtek ezt a szrt, azok lelken fog szaradni.
2021. júl. 25. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!