Most akkor végül mi lesz a kínai vakcinásokkal? Minden haláleset Orbánon fog száradni?
Európa ezer meg milliószor figyelmeztetett minket, hogy a kínai vakcina veszélyes és a hatékonysága erősen bizonytalan. Heteken belül berobban itt is a delta.
Akkor most mi lesz a kínai vakcinával oltott idősekkel? Ha meghalnak, akkor Orbán lelkén fognak száradni?
72 éves múltam, és még sose haltam meg. Még betegségem sincs, gyógyszert sem szedek, sohasem voltam kórházi ápolt. (Bár. lehet, hogy ezzel mulasztottam; amilyen nővérkés videókat láttam már.)
Például, az influenza elleni oltásért sem jelentkeztem, soha.
A madárinfluenzától se betegedtem meg, az előző, SARS1 vírustól sem, ettől sem. Gondolod, hogy most rettegek, mert februárban és márciusban kínai oltást kaptam? Örültem, hogy kaptam. Egyébként is, már feliratkoztam a háziorvosnál a 3. oltásra. Nem fogok Orbán lelkén száradni, feleslegesen aggódsz miattam is, Orbán lelke miatt is. Inkább vigyázz magadra, nehogy infarktust kapj a nagy aggodalmadban, aztán jól túléllek.
Nekem a Deltáról a Kudlik Júlia által évtizedeken át vezetett ilyen című tudományos ismeretterjesztő műsor jut eszembe; ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!