A régi jó hírű Semmelweis Egyetem hírneve mennyit csorbult a kínai vakcina botrány kapcsán?
A SOTE azt mérte, hogy 96%-ban van antitest. Erre a legújabb rossz hírek szerint az idősek akár fele (!) védtelen lehet teljesen.
A WHO hivatalos álláspontja is jelenleg az, hogy valami hetven valahány százalékban véd csak a Sinophram a delta ellen.
A Semmelweis Egyetem régebben az ország egyik legjobb hírű egyeteme volt, sok német is tanult nálunk meg minden. Elképzelhető, hogy emiatt a botrány miatt már csak tényleg a nagyon harmadik világból fognak idejönni tanulni külföldről? Nem lesz már komolyan vehető intézmény többé?
jó akkor most kinek higyjünk
a bolond donáth annának vagy a szakma évtizedes szakértőinek
hmmm
Miféle "legújabb rossz hírek"? Kik költik ezeket a híreket? Azt nézd meg.
Amúgy a SOTE szinte teljesen azt a hatékonyságot mérte mint az Emirátusok, számomra ez a mérvadó, nem zuglaborok vagy kretén politikusok hisztijei.
"Erre a legújabb rossz hírek szerint az idősek akár fele védtelen LEHET teljesen."
Az olyan mondatokban, amiben szerepel a "lehet" szócska a megfogalmazott állítás valóságtartalma valahol 0,1% és 99% között mozog.
"Az olyan mondatokban, amiben szerepel a "lehet" szócska a megfogalmazott állítás valóságtartalma valahol 0,1% és 99% között mozog."
a balosok semmiből nem tanulnak
jövő héten mi lesz az oltári feltételes módban megírt kamu, amit benyalnak?
Az antitestek hiánya nem jelenti a védettség hiányát. 4 féle védelem mutatható ki, az antitestes vizsgálat végezhető el a legyegyszerűbben.
Az oltási statisztikákból kiindulva a Sinopharm is közel a Pfizerrel megegyező szinten véd, ugyanis kb ugyanannyian haltak koronavírus fertőzésben meg Sinopharm oltás után, mint Pfizer oltás után.
A 3. oltásról pedig minden országban szó van.
Semennyit. A hozzánk jövő németek, norvégok hótugyanazt a tandíjat fizetik, mint a harmadik világbeliek, így az országnak és a SOTE-nak nettó 0 relevanciájú, hogy honnan jönnek a fizetősök.
Akiknek egyébként az európaiak esetében úgy 100%-ban az a motivációja, hogy otthon nem fértek be egyetlen helyre sem, amit meg tudnának engedni maguknak :DDD
Nem volt kínai vakcina botrány. Csak a balliberális pártok szerették volna, ha lett volna.
Nem csorbult a világhírű Semmeilweis Egyetem renoméja.
Ja!
És a Semmelweis Egyetemnek van egy kínai kara, s azt a szerződést az adott kínai egyetemmel mér Gyurcsányék alatt kötötték meg. Csak, hogy tudd.
6. Név: Fudan University
Székhely címe: No. 220 Handan Road, 200433 Shanghai, Kínai Népköztársaság
Elérhetőség: Budapesti Corvinus Egyetem (1093 Budapest, Fővám tér 8.)
A magyarországi működésre feljogosító engedély érvényes: határozatlan
.
8. Név: Hēilóngjiāng Dàxué, Heilongjiang Kínai Orvostudományi Egyetem (黑龙江大学) (Heilongjiang Kínai Orvostudományi Egyetem Magyarországi Tagozata)
Székhely címe: Heping lu 24, Xiangfang qu, Harbin shi, Heilongjiang sheng, 150040 Harbin, Kínai Népköztársaság
Elérhetőség: Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar (1088 Budapest, Vas u. 17.)
A magyarországi működésre feljogosító engedély érvényes: határozatlan
.
Benyaltok mindenféle marhaságot, és szajkózzátok.
Bezzeg az oltást nem adatjátok be, sőt, ellene kampányoltok, ugyanakkor a covidban elhunytak számával dobálóztok.
Hány ember lett beteg, hányan haltak meg, akik az ostoba, aljas
kampányotok miatt nem adatták be maguknak az oltást?!
Ezt firtassátok.
Két DK-s képviselő halt meg covidban, aki hitt Gyurcsányéknak, segítette az aljas kampányukat és gyurcsányékkal szemben, akik beoltatták magukat,
nem vették fel az oltást!
Az egyiknek a felesége beoltatta magát, de az ostoba férjét nem tudta rávenni. Már eltemette. Gondolom, megköszönte Gyurcsánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!