Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A régi jó hírű Semmelweis...

A régi jó hírű Semmelweis Egyetem hírneve mennyit csorbult a kínai vakcina botrány kapcsán?

Figyelt kérdés

A SOTE azt mérte, hogy 96%-ban van antitest. Erre a legújabb rossz hírek szerint az idősek akár fele (!) védtelen lehet teljesen.

A WHO hivatalos álláspontja is jelenleg az, hogy valami hetven valahány százalékban véd csak a Sinophram a delta ellen.

A Semmelweis Egyetem régebben az ország egyik legjobb hírű egyeteme volt, sok német is tanult nálunk meg minden. Elképzelhető, hogy emiatt a botrány miatt már csak tényleg a nagyon harmadik világból fognak idejönni tanulni külföldről? Nem lesz már komolyan vehető intézmény többé?

2021. júl. 24. 18:11
 1/10 anonim ***** válasza:
35%

jó akkor most kinek higyjünk

a bolond donáth annának vagy a szakma évtizedes szakértőinek

hmmm

2021. júl. 24. 18:12
 2/10 anonim ***** válasza:
43%
Teljesen csorba lett.
2021. júl. 24. 18:13
 3/10 anonim ***** válasza:
55%

Miféle "legújabb rossz hírek"? Kik költik ezeket a híreket? Azt nézd meg.

Amúgy a SOTE szinte teljesen azt a hatékonyságot mérte mint az Emirátusok, számomra ez a mérvadó, nem zuglaborok vagy kretén politikusok hisztijei.

2021. júl. 24. 18:17
 4/10 anonim ***** válasza:
56%

"Erre a legújabb rossz hírek szerint az idősek akár fele védtelen LEHET teljesen."

Az olyan mondatokban, amiben szerepel a "lehet" szócska a megfogalmazott állítás valóságtartalma valahol 0,1% és 99% között mozog.

2021. júl. 24. 18:20
 5/10 anonim ***** válasza:
31%

"Az olyan mondatokban, amiben szerepel a "lehet" szócska a megfogalmazott állítás valóságtartalma valahol 0,1% és 99% között mozog."

a balosok semmiből nem tanulnak

jövő héten mi lesz az oltári feltételes módban megírt kamu, amit benyalnak?

2021. júl. 24. 18:28
 6/10 anonim ***** válasza:
44%
A kinai 60 felett 23% ban nem ad antitestet ez a hivatalos adat amit en olvastam. Ez azert kozel se a fele. De nem veletlen h a fidesz is mar 3. masik oltast javasol, csak azt nem hirdetik h ez a kinai miatt kell.
2021. júl. 24. 18:41
 7/10 anonim ***** válasza:
60%

Az antitestek hiánya nem jelenti a védettség hiányát. 4 féle védelem mutatható ki, az antitestes vizsgálat végezhető el a legyegyszerűbben.

Az oltási statisztikákból kiindulva a Sinopharm is közel a Pfizerrel megegyező szinten véd, ugyanis kb ugyanannyian haltak koronavírus fertőzésben meg Sinopharm oltás után, mint Pfizer oltás után.

A 3. oltásról pedig minden országban szó van.

2021. júl. 24. 20:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Semennyit. A hozzánk jövő németek, norvégok hótugyanazt a tandíjat fizetik, mint a harmadik világbeliek, így az országnak és a SOTE-nak nettó 0 relevanciájú, hogy honnan jönnek a fizetősök.

Akiknek egyébként az európaiak esetében úgy 100%-ban az a motivációja, hogy otthon nem fértek be egyetlen helyre sem, amit meg tudnának engedni maguknak :DDD

2021. júl. 24. 20:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem volt kínai vakcina botrány. Csak a balliberális pártok szerették volna, ha lett volna.

Nem csorbult a világhírű Semmeilweis Egyetem renoméja.

Ja!

És a Semmelweis Egyetemnek van egy kínai kara, s azt a szerződést az adott kínai egyetemmel mér Gyurcsányék alatt kötötték meg. Csak, hogy tudd.

2021. aug. 18. 01:31
 10/10 anonim ***** válasza:

[link]

6. Név: Fudan University

Székhely címe: No. 220 Handan Road, 200433 Shanghai, Kínai Népköztársaság

Elérhetőség: Budapesti Corvinus Egyetem (1093 Budapest, Fővám tér 8.)

A magyarországi működésre feljogosító engedély érvényes: határozatlan

.

8. Név: Hēilóngjiāng Dàxué, Heilongjiang Kínai Orvostudományi Egyetem (黑龙江大学) (Heilongjiang Kínai Orvostudományi Egyetem Magyarországi Tagozata)

Székhely címe: Heping lu 24, Xiangfang qu, Harbin shi, Heilongjiang sheng, 150040 Harbin, Kínai Népköztársaság

Elérhetőség: Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar (1088 Budapest, Vas u. 17.)

A magyarországi működésre feljogosító engedély érvényes: határozatlan

.

Benyaltok mindenféle marhaságot, és szajkózzátok.

Bezzeg az oltást nem adatjátok be, sőt, ellene kampányoltok, ugyanakkor a covidban elhunytak számával dobálóztok.

Hány ember lett beteg, hányan haltak meg, akik az ostoba, aljas

kampányotok miatt nem adatták be maguknak az oltást?!

Ezt firtassátok.

Két DK-s képviselő halt meg covidban, aki hitt Gyurcsányéknak, segítette az aljas kampányukat és gyurcsányékkal szemben, akik beoltatták magukat,

nem vették fel az oltást!

Az egyiknek a felesége beoltatta magát, de az ostoba férjét nem tudta rávenni. Már eltemette. Gondolom, megköszönte Gyurcsánynak.

2021. aug. 18. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!