Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek Dúró Dóra ledarál...

Szerintetek Dúró Dóra ledarál ma mindenkit a Pride-on?

Figyelt kérdés

Szinte látom magam előtt ahogy Dóra megjelenik meztelenül egy lóháton és azt üvölti: Abberáltak!

Majd íjat szegez a tömegre és lelő mindenkit mielőtt előveszi a darálógépet.

2021. júl. 24. 12:49
A kérdező szavazást indított:
Ledarál mindenkit
Beáll a tömegbe és coming outol
25 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Reméljük...
2021. júl. 24. 13:00
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

Kinyílik a nagy darálós nuncia,,és mindenki fejére ráugrik,majd rájuk csusszan talpig,és a darálós nunci elvégzi a munkát.

Gyakorlatilag mindenkiből csak rostos szaft marad,,néhány liter emberenként...

Az aki gyorsabban menekül,az megúszhatja,viszont erre van neki a vákuum-popsi szivattyúja,,gyakorlatilag beszívja a popiba,és ott aszalódnak el,viszont ezek az emberek rosszabbul járnak,mint akik a nunciba végzik..

2021. júl. 24. 13:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Lesz mit takarítani ha mindenkiből darált hús lesz.
2021. júl. 24. 13:12
 4/10 anonim ***** válasza:
49%
Azt sem tudom, kiről beszélsz, kérdező!
2021. júl. 24. 13:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
műbrokis szivárványmajom jelmezben megjelenik és megtosz mindenkit
2021. júl. 24. 13:15
 6/10 anonim ***** válasza:
27%
Remélem le.
2021. júl. 24. 13:22
 7/10 anonim ***** válasza:
86%

Nyugodtan röhögjetek ki, vagy pontozzatok le de előtte kérlek olvassátok el amit leírok:

Egyrészt ha már annyira a nyitottság elérése a cél legyetek Ti is nyitottak arra hogy nem alkottok szóbeszéd alapján előítéletet, én itt nem a pártot akarom védeni és nem is Dúró Dórát, inkább az ellentéteket egyengetném.

Dúró Dóra és Ungár Péter vitát hallgassátok meg: (legalább ennyit tegyetek meg)

https://www.youtube.com/watch?v=Iw5agFRj8iY

Dúró Dóra gyakorlatilag a jobboldalon a leginkább kompromisszum képesebb politikus. A linkelt videóban elmagyarázza érthetően hogy ő nem a melegek ellen van, hanem a homoszexualitás terjesztése ellen. Emellett pedig ő is úgy tartja, ahogy én is hogy egy óvodás gyerekre nem kell rákényszeríteni hogy tisztában legyen azzal mit jelent melegnek lenni, ez már a gyerek befolyásolását is jelentheti amennyiben ez miatt később meleg lesz.

Másrészt én egyetértek azzal hogy ez nem iskolai téma, viszont azok számára a diákok számára akik másnak érzik magukat lehetőséget kéne biztosítani hogy megismerkedjenek a mássággal (remélem így érthetően fogalmazok). Tehát nem órai tananyag formájában leadni a szexualitásról egy kiselőadást, hanem egy külön afféle iskola utáni előadás formájában beszélni erről (szakember által). Ilyen formában akár havonta egyszer vagy legalább félévente egyszer lehetne előadást tartani, ez nem népszerűsítés lenne szimplán a befogadást eredményezné, elvégre aki gyerekként is nyitott gondolkodású, vagy csak szimplán kétszer is meggondolja hogy mivel bánt meg kit vagy más hogyan viszonyul a beszólásaihoz ki veszi komolyan, ki nem, a lényeg az hogy aki gyerekként nem egy bunkó paraszt az nyitott lenne egy ilyen előadást meghallgatni.

Én nem vagyok meleg, sőt mindezt Mi Hazánk szavazóként írom, nekem sem a melegekkel van gondom, hanem azzal hogy az LMBTQ+ Mozgalmat a torkunkon akarják lenyomni ahelyett hogy megfelelő adagokban megemésszük és elfogadjuk.

Mindkét fél rosszul csinálja és pont azért írom ezt mert aki konzervatív és keresztény (én is az vagyok) ugyan úgy lehet nyitott és elfogadó, elvégre a Jézus tanításai alapján "szeresd felebarátod úgy, mint önmagadat", tehát attól hogy valaki más attól még ugyan úgy ember, el kell fogadni.

Ez olyan mintha párbeszédbe kerülnél egy hajléktalannal, de Te az ápolatlansága miatt előítélettel állsz neki a beszélgetésnek, így elküldöd, viszont ha végighallgatnád kiderülne hogy egy történelem tanárról van szó, aki nem tehet arról hogy az utcára került és ezt a története is igazolja.

Oda akarok kilyukadni hogy ha mindkét fél végighallgatná a másikat akkor lehetne kompromisszumok útján létrehozni egy olyan helyzetet amikor a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad. Most valahol ott tartunk hogy a káposzta fel van háborodva, mert a kecske átlépett egy bizonyos határt.

Amit hozzátennék:

A Mi Hazánk Mozgalom, így Dúró Dóra is nyíltan nem ítéli el a melegeket, ők az LMBTQ+ Mozgalom ellen lépnének fel, tehát a népszerűsítés ellen.

A Gyermekvédelmi-törvény is a Mi Hazánk Mozgalom javaslatára (átfogalmazva) lépett életbe a Fidesz által. Nem a gyűlöletkeltés volt a cél, szimplán az volt a célja a törvénynek hogy a gyerekek közvetlenül ne találkozzanak a homoszexualitással, transzneműséggel. Viszont a gyerek számára ugyan úgy elérhető az internet és a törvény is ezt mondja ki, hogy a gyerek szexuális neveltetése a szülő felelőssége. Tehát ilyen szempontból nem változott semmi, szimplán törvénybe lett iktatva hogy a szülőre hárul a felelősség a gyermek szexualitását illetően.

Másrészt a törvényben szereplő médiatartalomról annyi valósul meg hogy nem lesznek ilyesmi reklámok a TV-ben:

https://www.youtube.com/watch?v=1s6X_1-QWPU

Az olyan filmek amiben pedig megjelenik valamilyen formában a homoszexualitás 18+ besorolást kapnak (ami szülői engedéllyel ugyanúgy nézhető ahogy eddig is).

A Harry Potter pedig továbbra is megy a TV-ben (Cool-TV, Film+)

Valamint a pedofilokról készült egy adatbázis, amiben az eddig megvádolt embereket gyűjtötték össze és kerültek megfigyelésre - gondolom központilag megfigyelik őket és a számítógépeiket.

Összességében ennyit akartam, köszönöm ha végigolvastad.

2021. júl. 24. 14:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem fog, mert más helyszínen lesznek.
2021. júl. 24. 16:21
 9/10 anonim ***** válasza:

De akkor a nuncija, vagy inkább popsiszivattyúja intézze már el, ha kérhetem, az ott mocskos módon szavazatok szerezni akaró Karácsonyt, Fekete Győrt, és Dobrevet, illetve Kunhalmit.

Előbbi kettő mehet a daráló punciba, utóbbi kettő a popóba!!! Köszönöm!

2021. júl. 24. 16:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Kunhalmi jöhet ide,mert úgy lesmárolom,hogy kiszívom a nyelvét is,mint egy dementor !
2021. júl. 24. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!