Orbán Viktor mért nem tárgyal a Svédekkel meg a Skandinávokkal? Tanulhatnánk tőlük sokat!
Figyelt kérdés
2021. júl. 23. 16:34
11/17 anonim válasza:
Dolgoztam svédeknél. Engem meglepett, hogy bármennyire is precízen dolgozom, akkor is éreztetik, hogy egy kívülálló vagyok. Meg látszott rajtuk, hogy csak akkor kérdeznek valami nem munkához kapcsolódót, ha nagyon elkerülhetetlen.
12/17 anonim válasza:
nem túl barátságosak,utálják a külföldieket a felszin alatt
13/17 anonim válasza:
Orbán Viktorral nem tárgyalhat akárki, azt ki kell érdemelni!
14/17 anonim válasza:
11: egymástól kérdeztek mást is? Szimplán azért is lehet, mert egy honfitárssal tudnak svédül is beszélni, míg a külföldiekkel csak angolul, ami idegen nyelvként eleve más.
15/17 anonim válasza:
11
6 hónapja vagyok kint, és már beszélek alapfokon svédül. Továbbá tudok németül és angolul. Eddig az a véleményem róluk, hogy ridegek és kirekesztőek az idegenekkel akkor is, ha a gatyáját rongyosra dolgozza.
16/17 anonim válasza:
15: milyen munkáról van szó? Csak hogy lássuk, hogy irodai környezetben van ez, vagy fuvarozás vagy mi?
17/17 anonim válasza:
15
Egy gyógyszeripari cégnél dolgozom a szállításon. Tehát irodai-udvari munka (szállítólevelek, leletár, számítógépes adatbázis).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!