Szerintetek ez rendben van, hogy csak idézőjelbe 2 választási lehetősége van az embereknek a választásoknál?
"És ha nekem egyik sem tetszik igazán nem szimpatizálok se Gyurcsánnyal se Orbánnal akkor én nem számítok vagy ez hogy van?"
#1 Gyurcsány nem is indul. Már kifejtettem más kérdésnél is, szerintem ez már beteges, hogy egyesek mindenhol őt látják. Ha eltemetnék is attól rettegne mindenki a következő évben, hogy nehogy megválasszák...
#2 Ha neked sem az összefogás, sem a fidesz nem tetszik, akkor szavazol másra. Nem csak ez a két lehetőség lesz, kapásból van egy mi hazánk és egy kétfarkú kutyapárt, akik egyedül indulnak, de lehet lesz még más is, annyira nem követem a dolgokat.
Olyan nincs, hogy mindenkinek jó legyen. A boltba is hiába mész el valami egzotikus dologért, ha azt mondják nem tartanak mert nincs rá kereslet és csak rájuk rohad, akkor így jártál. A pártoknál is csak így van, hiába szavaznának valamelyikre 10-en is, mert annak a 10 embernek pont az a megfelelő, a párt a 10 szavazatával még az induláshoz sem fog elég támogatottsággal rendelkezni. Ha ez nem így működne, akkor a boltok tönkremennének a sok kacat felesleges felvásárlásában, a választásokon meg 3974 névből kellene választanod egy nagy könyvet lapozgatva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!