Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ kérdés legnagyobb...

Az LMBTQ kérdés legnagyobb propagálója a fidesz?

Figyelt kérdés
Én tőlük hallok a legtöbbet erről. Máshol én nem hallottam, nem olvastam róla.
2021. júl. 23. 12:00
1 2
 1/12 Rothadó Narancs ***** válasza:
71%

Hazánkban igen.

"STOP Fityesz!"

"Ez VESZÉLYES!"

2021. júl. 23. 12:02
 2/12 A kérdező kommentje:
De hát akkor be kell tiltani a fideszt a gyerekeink védelme érdekében. Hogy képzelik, hogy ennyit szövegelnek erről reggel, éjjel meg este!?
2021. júl. 23. 12:07
 3/12 anonim ***** válasza:
25%
Igen ez most nekik egy jó politikai fogás volt, hisz a magyarok nagy többsége nem szereti ezt szivárványos hülyeséget ez tény és való. A magyaroknak merem mondani 80-90% a rühelli, és homofób, de lehet több is, és ez jól is van így. Hiába mész a muszlim országokba karajt árulni, ha ott nincs igény, mert nem esznek karajt. Csak sajnos erre nem jött rá még sok szivárványos, sőt megsúgom a sok szivárványos profilképű facebookon meg itt-ott nem is feltétlen támogatja ezt a bohócparádét, csak azért teszik ki, mert Fidesz ellenes, akkor kiteszem azért is, meg persze mert divat lett most a nagy elfogadás, majd ez is idejét múlja. Sok ember jó dolgába már nem tudja mivel foglalkozzon sajnos. De igen a Fidesz ezt most jól megfogta, és borzalmas nagy szavazóbázist kovácsol magának ebből, mert ahogy az emberek pár éve migránsokat nem akartak, most érzékenyítő LMBTQ okádmány tagokat nem akarnak az iskoláinkba/ovódáinkba meg úgy amblokk sehova. Nem hülyék ők tudják mit miért csinálnak, még ha sokan hülyének is nézik őket :D 2022-ben majd látható lesz, hogy ez az ő javukra fordul.
2021. júl. 23. 12:08
 4/12 anonim ***** válasza:
30%
Attól még hogy leszavaztok ez amit leírtam tény marad :D nem baj sok mindenkitől nem telik másra fortyogjatok csak.
2021. júl. 23. 12:21
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Kozel se ennyire homofob a magyar tarsadalom, felmeresek szerint 65-70% a meleg hazassagot se ellenzi.
2021. júl. 23. 12:29
 6/12 anonim ***** válasza:
45%
A házasságot én sem, sőt ami kettejükkel kapcsolatos egyáltalán nem. De a gyerekeket ne érzékenyítsék, és ne is tudjanak örökbefogadni. Részemről meg akármit csinálhatnak ketten egymással, ezzel az emberek nagy többsége így van. De Mo nagyrésze homofób ez viszont tény. Kérdezz körbe ismerőseid körébe, hogy neki mi a véleménye erről akik persze nem egy hópihék, mert azok vannak odáig értük akik egy kis horzsolástól elbőgik magukat.
2021. júl. 23. 12:32
 7/12 anonim ***** válasza:
12%
Kérdező hagyd már ezt a témát, a Pegazussal foglalkozzál.
2021. júl. 23. 12:37
 8/12 anonim ***** válasza:
71%

Nekem nem homofobok az ismeroseim, pedig egy meleg sincs kozte.

A nagy propagalas meg az volt, hogy irodott egy mesekonyv ahol kiralyfi a kiralyfit szereti.

Nem volt propagalva, amugy is a szulo feladata eldonteni mit olvashat a gyerek, nincs ovis kotelezo konyv, sose volt.

A fidesz ennek ellenere hozott egy teljesen undorito pedofilokat melegekkel osszemoso, es kirekeszto torvenyt.

Erre az eu mondta hogy addig nincs penz amig homofob torvenyek szuletnek.

Erre a fidesz felhuzott egy tobb milliardos plakat és népszavazas kampanyt egy gazdasagi visszaeses kozepen. (1 db mesekonyv miatt)

Ekozben lehallgatasi botrany, kinai hitelbol kinai egyetem, 5,3%os inflacio, Kalate pedofil botrany es meg sok szep dolog tortent az orszagban amirol szeretnek terelni a szot.

Undorito egy kormany ez, de a legszomorubb, hogy meg midnig vannak olyanok akik felulnek az ilyen terelesnek.

2021. júl. 23. 12:38
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Mi az a homofob olyan mint a homokos?
2021. júl. 23. 12:39
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Az is undorító aki a másik oldal terelésének ül fel. Homofób törvény? Ugyanmár el sem olvasta senki mindenki szalagcímekből táplálkozik a törvényt nem buta emberek hozzák, és belőlük sem 1 db. Majd ha körülnézel, és látod külföldön mi megy, és ott hová fajult már az LMBTQ propaganda, akkor hálát adsz majd ennek az országnak ezt tutira veszem.Hiába mondod, hogy nem azok sokan nem mondják el, mert akkor ráállnak ezek az agymosottak, és kántálják nekik hogy homofóbok. Szép jövőnek nézünk elébe ez biztos. Amúgy meg ne fogalmazz úgy, hogy nincs kötelező ovis könyv stb... MÉG nincs kötelező, és MÉG nincsen akkora baj, de lehet hogy a kormány nem figyelne ezekere, és ne fordítaná saját hasznára a sok hülyét, akkor pár éven belül lenne.
2021. júl. 23. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!