Magyarországon mindenki számára kötelező lesz az oltás?
#25-ös, mert a birka csorda annyival jobb akik csak azért oltatnak hogy eltudjanak menni bulizni, nem egy munkatársam oltatott csak azért hogy megkapja a védettségi igazolványt. Abszolút értelmetlen.
Másfelől meg pont a vakcina segíti hozzá a vírust a mutációhoz, az oltás az amit 3-6 havonta ismételni kell hogy a járvány alatt kikészíthesse az immunrendszeredet azzal hogy folyamatosan pörög.
Aki átesett rajta mint én is ezzel szemben készenléti állapotban van és csak megsúgom egy szimpla hasmenésnél nem volt nagyobb bajom.
Az eddigi járványban meghaltak 94% nem is közvetlen a vírus miatt halt meg, hanem volt valami alap betegsége ami a vírus következtében lett halálos. Aki egészséges és lábon kihordja a vírust nem akar kockáztatni az oltással, mivel alapból felesleges oltatnia.
Delta-variáns így, Delta-variáns úgy, aki meg már beoltatta magát csak a Fidesz malmára hajtotta a vizet azzal hogy most dicsekedhet a kormány a birkákkal hogy itthon az egyik legnagyobb az átoltottsági arány az egész világban. Holott mi voltunk a kísérleti alanyok.
Elhiszem hogy aki egészséges annak nem lesz semmi baja hosszútávon a vakcinától, de például én voltam epilepsziás 10 éve és nem akarom hogy újra előjöjjön az oltás miatt, az orvosok pedig nem tudnak biztos választ adni nekem hogy előjöhet-e, akkor most kötelezően adassam be magamnak és ha előjön nem fogok kártérítést kapni? Vagy ott vannak a szklerózis multiplexben szenvedők, esetleg akiknél éppen kialakulóba van, ők szintén nem oltathatnak, de ha kötelező lesz az oltás mit csináljanak? Vállalják be hogy lebénulnak?
Még a vakcinagyártók sem tudnak biztosat mondani nem hogy mi közemberek, lehet itt hangoskodni hogy csak az oltás állíthatja meg a vírust, de még ha minden ember be is lenne oltva félévente újra kéne oltatni magunkat, a vírus pedig ezzel egyenesarányosan mutálódik majd, ehelyett a vírus megmaradhatna egy erősebb influenzának és nem mutálódna ha nem lenne oltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!