Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kiket fognak a politikusok...

Kiket fognak a politikusok kisérleti oltásra kényszeríteni az egészségügyisek után?

Figyelt kérdés

2021. júl. 22. 10:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%

Cubina így van!Aki lehet gyorsan rá akarnak beszélni.Én nem ajánlanám senkinek sem de nyilván az én szavam nem számít.Ha nem menne senki sem akkor abbahagynák egy idő után mert rájönnének hogy nem lehet tovább zsarolni de míg mennek addig ez így fog menni.Kötelezővé tenni egyenlőre még nem tudják illetve amennyiben megtörténik annak akinek van esze úgyis ügyvédhez fordul vagy elmegy innen és vissza sem néz és ezzel rengeteg munkaerőtől válik meg az ország ami a gazdaságnak nem volna túl kedvező.

Eü-sök is mondanak fel sorban és sokan örökre el is hagyják a pályát vagy elmennek szintén innen a fenébe mert erre nem kíváncsiak ami itt zajlik.

Nem csak itt van ez amúgy félreértés ne essék de kicsit sok kezd ez már lenni és nem értem hogy másoknak ez hogy nem fura vagy hogy lehet erre bólogatni kapásból.

2021. júl. 24. 09:29
 12/15 Cubina ***** válasza:
93%

Egyetértek, kedves 11-es.

Az a gyanús, hogy ennyire aggódnak értünk, de akinek más baja van és menne orvoshoz, az nem tud/hónapokat kell várnia az időpontra, vagy ha sikerül is neki eljutni, úgy bánnak vele mint a felmosóronggyal. Rákos és más súlyos betegek sürgős műtétjét halasztották el a koronára hivatkozva. Sajnos ez személyes tapasztalat. Az nem baj, ha valaki más kórban hal meg, de koronában nem halhatunk meg, azt nem engedik.

Ki hiszi azt el, hogy ennyire aggódik a kormányzás értünk, amikor egyfolytában az ellenkezőjét bizonyítják?

És most, hogy az EÜ-ben kötelezővé tették az oltást, és egy csomó EÜ dolgozó felmondott, így még kevesebb orvos/ápoló, stb. jut a népre, még hosszabbak lesznek a várakozási idők, a végén már egy évvel későbbre fognak csak tudni időpontot adni. Ez se baj, ugyebár.

Már a magánrendelésekre is heteket kell várni, ami nagyon sokat elárul a jelenlegi helyzetről.

Személy szerint egyetlen olyan embert sem ismerek, aki meghalt volna covidban (olyat sokat, aki elkapta, és ilyen-olyan tünetekkel átesett rajta), olyanokat viszont személyesen ismertem, akik az oltás után pár nappal hirtelen meghaltak. Például az alattam lakó 70 éves hölgy a 40 éves lányával egy napon ment oltatni (Pfizer), a hölgy két napra rá halt meg, a lánya pedig másnap. Persze nem az oltástól volt, amúgy is meghaltak volna... Másokról is tudok, akik oltást követően haltak meg mindenféle kórelőzmény nélkül. Az orvosok szerint nem az oltástól volt, amúgy is meghaltak volna.

Nem értem, hogy sok ember hogy nem látja/fogja fel a körülöttünk zajló dolgokat. Aki elgondolkodik a tényeken és kételyei vannak, az egyből tanulatlan, proli, agymosott, 0 IQ-val rendelkező tömeggyilkos.

Aki meg gondolkodás és kételkedés nélkül elhisz mindent, és teszi, amit mondanak neki, az a tanult, magas IQ-jú, felsőbbrendű, társadalmat védő szuperhős.

Nem állítom hogy nem létezik a vírus, mert nagyon sok családtagom/ismerősöm elkapta (én is) még tavaly év elején, de egyáltalán nem akkora a halálozási ráta, mint ahogy azt el akarják hitetni.

Úgy érzem, hogy soha nem lesz ennek vége, csak majd ha kötelezővé teszik mindenki számára az oltást, akkor pedig már nem lesz menekvés.

2021. júl. 24. 16:53
 13/15 anonim ***** válasza:
91%
Mi indokolja, hogy olyan embereket is kitegyenek az oltas kockazatanak, meg akkor is, ha az alacsony, akik tunetmentesen vagy egy kis nathacskaval atesnek magan a betegsegen? 0 iq-s erveles az, hogy fel kell venni az oltast, mert a tudomanyban hinni kell. És hogy kiolvastam egy 8.os biosztankonyvet veled ellentetben.
2021. aug. 7. 11:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Kormánytisztviselőket, apámékat. Azóta is sírok, nagyon féltem őt ettől a kísérleti löttytől. Sajnos már 50+, más helyre aligha felvennék a kora miatt :(
2021. nov. 1. 18:46
 15/15 anonim ***** válasza:
csodás...
2021. nov. 1. 20:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!