Miért kell LMBTQ?
Őszitén, én a kultúrális eredményeimmel sem dicsekednék mert nem vagyok büszke azokra, sem arra hogy transznemű vagyok, sem hogy kihez vonzódom. Mert ez az én és párom dolga, ahogy mondod SENKI másé. Viszont, ha senki nem kíváncsi arra, hogy én élek, akkor miért van tele a legtöbb platform (köztük a gyakorikérdések is) olyan emnberekkel akik az én életemben kutatnak? Akik szerint a kormány jó döntést hoz azzal, hogy a pedofilokkal rak egy kalap alá? Hogy nem változtathatom meg a nememet és a nevemet, amikor bizonyított tény, hogy ez az én állapotom/betegségem/mellékatásom/társadalomba való beilleszkedéséhez szükséges? Amivel megjegyzem nem ártok senkinek sem! Még az sem igaz, hogy más adójából látnak el, mert a transznemű emberek hormonkezelését (sem) nem fizeti a társadalombiztosítás, teljes áron váltom ki a gyógyszereimet. Nem járok gyerekek közé népszerűsíteni, hogy mennyire szuper transznak, melegnek, leszbikusnak lenni, mert egyeltalán nem szuper dolog, és ha lehetne választani ostoba lenne aki ezt választaná.
Szóval ha elvesszük azt, aki vagyok minden jót és rosszat, ami csak rám tartozik nem vagyok senki más mint egy hétköznapi kisember. És az LMBTQ pont ezért kell. Mert logikusan gondolva nem vagyok semmiben sem más, mint te, párom, a szomszéd öregasszony, a többiek. De látszik rajtam, hogy valami "nem stimmel" akaratom ellenére. És ezért mégis megkülönböztetés ér, egy olyan dolog miatt amit nem én válaszottam. Többször vertek már meg olyan alakok akik ránézésre fekve 200 kilót kinyomnak, mert "addig üsd a bu*it amíg meleg", mindezt úgy, hogy a férfiakhoz nem is vonzódom! Nem egyszer köptek le engem és páromat csak mert a "normális" párokhoz hasonlóan mertünk kézenfogva sétálni. Egy tucat orvos tagadta meg az egészségügyi ellátásomat, amikor segítséget szerettem volna kérni a transzneműség miatt. Sőt, jelenleg az országban a pár évvel ezelötti törvénymódosítás óta összesen 2 darab orvos (endokrinológus) van aki velük foglalkozik, köztudott nálunk, hogy senki más, szóba sem áll velünk. A pszichológusok és pszichiáterekkel hasonló a helyzet.
Szóvalj gondolj csak bele mi lenne ha te lennél hasonló helyzetben? Mondjuk a kormány azt mondja, hogy aki nincs 185 centi magas (és tegyük fel te 184 vagy) az pedofil, nem házasodhat, az orvosok többsége nem látna el, és undorodna tőled, az embertársaid megvernek, leköpnek és megaláznak. Jah és persze a gyakorikérdések tele lenne ilyen "185 centi"-s kérdésekkel, naponta 25 darab minimum, ahol az emberek azon csámcsognak, hogy vajon genetikai, pszichés, vagy fizikai betegséged van. Vajon szimplán degenerált vagy, vagy megelégszünk azzal, hogy "átnevelőtáborba" küldünk. És ezek még a tűrhetőbb kommentek amiket személy szerint én kaptam, amikor megpróbáltam 1-1 kérdésnél elmagyarázni, hogy mi rohadtul nem akarunk semmit csak békében élni, egyenlő jogi esélyekkel, mint embertársaink.
Steven95
"Értelek. De azért vannak akik ez alapján kirekesztenek, megvernek, állás interjún sztereotípia alapján feltételezett szexuális orientáció miatt végül nem veszik fel a jelentkezőt. Ahhoz képest, hogy nem érdekel állítólag senkit, ha hirtelen kib@szni kell a másikkal egyből téma a homofóboknál."
Persze az rendben van, amikor olyan embereket hurcolnak meg Nyugaton, akiknek az értékrendjébe nem fér bele az lmbt propaganda, igaz? :)
21-es most azon vagy besértődve, hogy 14 év alatti azonos nemű gyerekekkel legálisan nem kufircolhatsz és egy kalap alá kerülsz a pedofilokkal, ha megteszed?
Ha tényleg szerelmes vagy abba a 13 évesbe, akkor a szerelmed tesztjének is tekintheted azt az 1 évet, amit a várakozással töltesz. Persze értem én ott a félelem, hogy ő esetleg nem fogja viszonozni az érzelmeidet, vagy összefekszik egy másik kiskorúval és megfeledkezik rólad, ez is benne van a pakliban.
Bízz magadban, bízz a szerelmed erejében és várd ki a legális korhatárt, mi is bízunk benne, hogy helyesen fogsz cselekedni, kitartást!
B*zik . . .
Nem, nem nehezebb az életetek, mint más embereknek csak azért, mert ti b*zik vagytok. Nőljetek fel, hagyjátok abba a picsogást meg a panaszkodást, és dolgozzatok. Aztán jobb lesz mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!