Miért kell LMBTQ?
nagy a baja fejedben
Mindenkinek vannak jogai, amiket tiszteletben kell tartania mindenkinek
Utálni jogod van bárkit, de attól még neki is ugyanannyi joga van mint neked.
Tudod, eza demokrácia..
13-as!
A Fideszeseknek a demokrácia azt jelenti, hogy ami nekik jó csak az demokrácia. :)
"Én sem megyek oda minden emberhez a szexualitásommal."
Értelek. De azért vannak akik ez alapján kirekesztenek, megvernek, állás interjún sztereotípia alapján feltételezett szexuális orientáció miatt végül nem veszik fel a jelentkezőt. Ahhoz képest, hogy nem érdekel állítólag senkit, ha hirtelen kib@szni kell a másikkal egyből téma a homofóboknál.
Na már most, ha téged jogilag, társadalmilag a szexuális orientációd alapján kirekesztenek, akkor ez ellen felszólalnod, tüntetned kell. Ja, hogy ez azzal jár, hogy folyton LMBTQ-val találod szembe magad. Jaj, de sajnállak.
A szexualitás megjelenik egy férfi perverz poénjában, ha megfogod a párod kezét, ha az igazolványodban szerepeltek egy képen a pároddal mikor éppen fizetsz a pultosnak, vagy a szomszédnak leesik, hogy itt két férfi él mellette jó hosszú ideje, mert mindig csak őket látja, vagy ha a párodra hivatkozol a nevével amivel a nemét is elárulod. Ha úgy vesszük, nap mint nap tolják egyesek a másik képébe, hogy "ő kivel dug".
,, Na már most, ha téged jogilag, társadalmilag a szexuális orientációd alapján kirekesztenek, akkor ez ellen felszólalnod, tüntetned kell. ,,
Dehogy kell. Fel kell pakolni 30 kg izmot, aztán rögtön nem rekesztenek ki, legalábbis nyilvánosan biztosan nem merik majd megmondani.
"Látszik, hogy milyen egy félrenevelt egy undorító generáció ez. Régen azokat tiszteltük, akik kinyomtak 200 kg-t fekve, akik az életüket adták a hazájukért, vagy egymásért, akik verseket írtak, akik zenéket szereztek, akik filmeket rendeztek, most meg azokra néztek fel, akik bőrnaciban ugrálnak férfi létükre."
Szóval...a férfiakat tisztelték. Az egész elfogadás a nők szavazati jogához hasonlít már csak a példád szerint is. De akkor kérdem én, ha én verseket és novellákat írtam, valamennyire anno konyítottam a zongorázáshoz, gimnáziumban rendszeresen kisfilmeket készítettem amivel versenyeket nyertem, de transznemű vagyok (nyílván nem én választottam ezt, hiszen ez nem választható) akkor engem tisztelni kell vagy a degeerált generáció része vagyok? Megérdemlem, hogy emberszámba vegyenek a hozzád hasonló emberek, vagy jogos, hogy az egzisztenciám egy szégyenteljes folt a hazámnak?
LMBTQ nem kell(ene), ha a "normális" emberek elfogadnák, hogy létezünk, és a társadalomba való beillszekdésben segítenének, ahelyett, hogy ezt megakadályozzák, gyűlölködnek és leköpnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!