Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ilyen fontos az EU-nak...

Miért ilyen fontos az EU-nak az LMBTQ kérdés?

Figyelt kérdés
Eddig is voltak melegek, a környezetük általában tudta róla, jót mosolyogtak, mikor látták azonos neművel és kész. Mindenki élte az életét. Akkor most miért került porondra?
2021. júl. 21. 21:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudom kik azok a degenerált barmok, akik ezt ennyire erőltetik! Szerintem ezzel a cirkusszal pont az elenkezőjèt fogják elèrni.Minèl jobban erőltetik, annál inkább lesznek kirekesztve.Szerintem az emberek nagy rèszèt nem èrdekli, ha xy meleg vagy sem, ha rendes,èrtelmes emberről van szó.Viszont ha mondjuk a kislányom az általános iskolából azzal jönne haza, hogy telebeszèltèk mindenfèle baromsággal a fejèt, hát biztos rájuk borítanám a tantermet...na az lenne az a pillanat, hogy nem lennèk toleráns többè.Ha majd felnő ès esetleg leszbikus lenne, akkor elfogadom úgy,de addig is egy fiatal mèg lelkileg is fejlődő kis embert ne traktáljanak már...
2021. júl. 22. 19:02
 12/12 anonim ***** válasza:
49%
Ugye tudod h a kormány erőlteti. Megtamadtak valakiket és védekeznek ez a normális. Illetve a felvonulás van még (minden évben) és utána le se szarjak majf
2021. júl. 22. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!