Ellenzékiek, hogy viselitek ezt a kormányt?
Figyelt kérdés
Mit éreztek? Összeszorul a gyomrotok? Gyűlölet, düh? Le tudjátok vezetni valamivel? Meséljetek nyugodtan. Meghallgatom2021. júl. 21. 17:43
1/9 anonim válasza:
Szeretme a Fideszt es rajonkok Orbanert ... csak ne aruljatok be Gyurcsanynak, mert akkor nem jon a ho vegen a csekk Gyuri bacsitol :)
2/9 anonim válasza:
Semmit unom már ezt az alszenteskedo politikát. Csomóan ezt mondják hogy keresztény konzervatív közben meg sz@rnak mindenbe b@sznak fűvel fával mint Szájer, jachtoznak mint szijjartó, helikoptereznek mint rogan, és orgiaznak mint Borkai.
És ez csak ami kiderult.
3/9 anonim válasza:
Nem mondhatpk semmit, mert a Pegazus is figyel es Soros is megnezi hova kuldi a penzt ... ne tegyel fel ilyen kerdeseket, vagy elotte te is utalj mint Soros Gyorgy! :D
4/9 anonim válasza:
2: Mi a frászt zavar az téged, hogy valaki felmegy egy yachtra? Én is voltam már.
6/9 anonim válasza:
Engem igazából csak bosszant, hogy a nyilvánvaló, kicsinyes akcióik, uszításaik és manipulációik milyen hatásosak, és mennyien hiszik el őket. Utálat, düh nincs bennem, tudomásul veszem, csak bosszant.
8/9 molnarmarcell21 válasza:
Igen, rosszul viselem. Szorongok, félek, dühös vagyok, elkeseredett.
Ugyanakkor kicsit félek a változástól is. Mert például Gyurcsányt is a pokolba kívántam annak idején, ma meg már visszasírom. Mi van, ha odáig fajul a helyzet, hogy még Orbánt is visszasírom egyszer? Na ez az igazán durva.
9/9 anonim válasza:
Engem leginkább az zavar benne, hogy magukról úgy beszélnek mintha hazaszeretőek, keresztények, nemzeti érzelműek stb lennének, közben teljesen ellentétes dolgokat csinálnak pl.: Fudan egyetem kapcsán (is) való együttműködés Kínával, ahol ugye üldözik a keresztényeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!