A fidesz partiak oszinten miert duhosebbek majdnem neha az ellenzekiekre, mint az ellenzekiek a fideszre?
Fidesz:
- Korrupcio, szavazatvasarlas, mediaszabadsag korlatozas
- Egeszsegugyi adatok elkamuzasa
- Meszars Lorincz megtestesitese, addig tomni penzzel mig ki nem durran az ember
- Felesleges stadionok epitese, pl egeszsegugy fejlesztese helyett
- CEU kiuzese hogy egy Kinai jojjon be es az adofizetokbol van finanszirozva
- Europa ellenszegules, europa-gyulolet, de a penzuk az kell
- Sunyi-mutyi Oroszo. meg Kinai baratsag az EU baratok helyett
- Internetado bevezetes megkiserlese - ha nem az ellenzekeieken mult volna, akkor lehet nem tudna a fideszes mostantol a dardiot nezni youtube-on, cenzura miatt
- Az egeszsegugyi pofatlan alulfinanszirozasa - ezt meg a leghivobb Fidesz szavazo is tapasztalhatja magan ha idosebb akkor plane
- Ilyen nevetseges konspiracio-teoriak: Soros gyorgy kemjei, hackerei, az EU ellenunk van, A migransok csak magyarorszagra akarnak jonni es megolni a magyarokat
- Oltas hulyeskedes, azaz nem szakmabeli emberek (Kasler) tanacsolnak komoly egeszsegugyi, nem tesztelt vagy alig tesztelt lepeseket (legyen 3. oltas legeloszor M.o-n az EU-ban). Bocsanat ez volt tesztelve, es voltak olyan helyzetek amikor nem volt jo a 3. oltas.
Ellenzek:
- Egeszsegugy fejlesztese
- Minimalber netto 200 ra
- Klimavaltozas tudatossag
- Eselyegyenloseg ferfiak es nok kozott
- Lakhatasi tamogatasok
- Atlathatosag es varosdiplomacia
Meg meg megannyi amit nem publikaltak.
Egy jozan ember, kiemelem, JOZAN, miert szavazna megint a Fideszre?
Szerintem minden fideszes tisztaban van a leirtakkal csak ez nekik nyereseges/tetszik es a negativakbol (amibol van tobb) nem erinti oket (annyira) es szeretik a dramat, illetve az eletuk mergeit a gyurcsany-soros-ellenzekiek-libnyakokon szeretnek kielni, koze sincs a politikahoz igazan, ameddig fenn tudja tartani magat, addig mindegy ki van kormanyon, csak legyen kit fikazni.
Fején találtad a szöget
"Szerintem minden fideszes tisztaban van a leirtakkal csak ez nekik nyereseges/tetszik es a negativakbol (amibol van tobb) nem erinti oket (annyira) es szeretik a dramat, illetve az eletuk mergeit a gyurcsany-soros-ellenzekiek-libnyakokon szeretnek kielni, koze sincs a politikahoz igazan, ameddig fenn tudja tartani magat, addig mindegy ki van kormanyon, csak legyen kit fikazni."
Amit a Fidesz csinál, az teljesen nyilvánvaló, még a vak is látja hogy kilopják, zsarolják az országot, embereket. Akiknek meg ez a macsó viselkedés imponál, azok meg követik őket.
A Fidesz osztotta meg eddig szerintem a legjobban a magyarokat. Ennyire nem tudom mikor utálta utoljára a magyar a magyart. Ennek vége kéne már lennie.
Kifelejtetted az SZJA "visszatérítést" amivel megtévesztik az embereket, és azt majd májusban vissza kell fizetni.
Azzal is bőven egyetértek, hogy a Fudan helyett inkább a magyar egyetemeket kellett volna finanszírozni, minden szempontból.
Az ellenzékiek online erősek, a Fidesz meg tarol a választásokon. Ennyi. :)
Puszika!
5
Te legyszives oszinten valaszold meg, hogy amiket leirtam a fideszrol, ezeknek tudtaban, te miert szavaznal 2022-ben rajuk?
Most anelkul hogy libernyak meg a fidesz erosebb meg minden nelkul.
Olyan pontokat fogalmazz meg amelyek amiket leirtam a fideszrol tenyeket, megfernek mint racionalis dontes hogy ez a kormany maradjon es ez jo az emberek szamara.
Es kerlek ne ilyen legyintos valasszal gyere, meg puszikazz, hanem ervekkel, eros ervekkel gyere.
Csak tenyleg kivancsi vagyok.
Szerintem a 9-es válaszoló a tökéletes példája annak, hogy 80-as IQ alatt Fidesz, felette bármi más :)
Puszika!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!