A fidesz partiak oszinten miert duhosebbek majdnem neha az ellenzekiekre, mint az ellenzekiek a fideszre?
Fidesz:
- Korrupcio, szavazatvasarlas, mediaszabadsag korlatozas
- Egeszsegugyi adatok elkamuzasa
- Meszars Lorincz megtestesitese, addig tomni penzzel mig ki nem durran az ember
- Felesleges stadionok epitese, pl egeszsegugy fejlesztese helyett
- CEU kiuzese hogy egy Kinai jojjon be es az adofizetokbol van finanszirozva
- Europa ellenszegules, europa-gyulolet, de a penzuk az kell
- Sunyi-mutyi Oroszo. meg Kinai baratsag az EU baratok helyett
- Internetado bevezetes megkiserlese - ha nem az ellenzekeieken mult volna, akkor lehet nem tudna a fideszes mostantol a dardiot nezni youtube-on, cenzura miatt
- Az egeszsegugyi pofatlan alulfinanszirozasa - ezt meg a leghivobb Fidesz szavazo is tapasztalhatja magan ha idosebb akkor plane
- Ilyen nevetseges konspiracio-teoriak: Soros gyorgy kemjei, hackerei, az EU ellenunk van, A migransok csak magyarorszagra akarnak jonni es megolni a magyarokat
- Oltas hulyeskedes, azaz nem szakmabeli emberek (Kasler) tanacsolnak komoly egeszsegugyi, nem tesztelt vagy alig tesztelt lepeseket (legyen 3. oltas legeloszor M.o-n az EU-ban). Bocsanat ez volt tesztelve, es voltak olyan helyzetek amikor nem volt jo a 3. oltas.
Ellenzek:
- Egeszsegugy fejlesztese
- Minimalber netto 200 ra
- Klimavaltozas tudatossag
- Eselyegyenloseg ferfiak es nok kozott
- Lakhatasi tamogatasok
- Atlathatosag es varosdiplomacia
Meg meg megannyi amit nem publikaltak.
Egy jozan ember, kiemelem, JOZAN, miert szavazna megint a Fideszre?
Szerintem minden fideszes tisztaban van a leirtakkal csak ez nekik nyereseges/tetszik es a negativakbol (amibol van tobb) nem erinti oket (annyira) es szeretik a dramat, illetve az eletuk mergeit a gyurcsany-soros-ellenzekiek-libnyakokon szeretnek kielni, koze sincs a politikahoz igazan, ameddig fenn tudja tartani magat, addig mindegy ki van kormanyon, csak legyen kit fikazni.
11
Na igen, csak ezzel az a baj, hogy ilyenkor a Kormany kepviseli a nepet vagy a nep kepviseli a kormanyt? ...
15
Koszonom a vegre elso, ertelmes jobboldali valaszt!
Esetleg feltudnal hozni par ervet azok ellen amiket felsoroltam a fidesznel?
Hogy peldaul,
"Tisztaban vagyok vele, hogy megveszik a szavazatokat, de en azert is szavazok rajuk, mert...."
"Tudom, hogy Stadionokat epitenek az egeszsegugy fejleszetese helyett, de ..."
"Igen probaltak bevezetni az internet adot/cenzurat, zavart is, viszont ..."
Tudnal egy par ilyet mondani?
Igen lattam, en is jelentettem a volt 9-est.
Roviden annyit irt, hogy miert nem tobtak engem a tajgetoszra, az volt a legnagyobb hiba es nezzek tukorbe.
Koszonom mindenkinek aki jelentette.
Az uj 9 es nem a regi 9 es.
Persze, tudok példákat mondani. Egytértek az egykulcsos adóval, a családi adókedvezménnyel, a klasszikus családmodell képviseletével. Rengeteget fejlesztettek egyébként az egészségügyön is, sok kórházfelújítás is volt, nem kellene úgy kezelni, mintha semmi sem történt volna. Volt sajnos több eset is a családban, amikor igénybe kellett venni, és semmi gond nem volt.
A slágertémák közül sokan kiemelik a migránsokat, ez szerintem kifejezetten jól kezelt kérdés. A kerítés is, a visszatoloncolás is, és annak a képviselet, hogy ide ne jöjjenek mindenféle jött-ment csőcselékek.
Ezért nem tetszik az ellenzék mindenféle egyenlőség programja, pont az ellenkezője annak, amit a fidesz felépített.
19
Azt mondod egyetertesz az egykulcsos adoval. Az ellenzek bevezetne a progressziv jovedelemadot ahol az alacsonyabb jovedelmuek kevesebbet a gazdagabbak tobbet adoznanak. Ezzel mi a gond?
Az ellenzeknek is van programja csaladtamogatassal.
Arrol a SOK korhazfelujitasrol tudsz valami hiteles forrast csatolni? Marmint nem azt, hogy a kormany megigerte, meg hogy ennyi annyi penz ment bele, hanem meg is tortent? Mert ez alapjan nem az latszik: https://www.youtube.com/watch?v=Emvr1ZcnYEk
En rendszeresen jarok korhazakba, raadasul a fovarosban, es kozel semmi valtozas nem volt hanem a COVID miatt komolyabban vettek a higieniat.
Illetve a korhazakkal kapcsolatban, nem az a gond, hogy "korhazfelujitas" neven vesznek szappant es kesz. Hanem peldaul a szent imre korhaz pszichiatriajan kb. 200 beteg van egy szinten akik fel ala maszkalnak. Es osszesen 1 wc van szamukra fenntartva, ami nincs karbantartva. Ilyen fajta problemakat kene megoldani, igazi renovacio.
A migransokat valoban jol kezelik, ez az egy amivel egyetertek.
"Ezért nem tetszik az ellenzék mindenféle egyenlőség programja, pont az ellenkezője annak, amit a fidesz felépített."
Ezt most nem ertem igazan? Ezt igy nyiltan kimondod, hogy legyen
- Korrupcio, szavazatvasarlas, mediaszabadsag korlatozas
- Egeszsegugyi adatok elkamuzasa
- Meszars Lorincz megtestesitese, addig tomni penzzel mig ki nem durran az ember
- Felesleges stadionok epitese, pl egeszsegugy fejlesztese helyett
- CEU kiuzese hogy egy Kinai jojjon be es az adofizetokbol van finanszirozva
- Europa ellenszegules, europa-gyulolet, de a penzuk az kell
- Sunyi-mutyi Oroszo. meg Kinai baratsag az EU baratok helyett
- Internetado bevezetes megkiserlese - ha nem az ellenzekeieken mult volna, akkor lehet nem tudna a fideszes mostantol a dardiot nezni youtube-on, cenzura miatt
- Az egeszsegugyi pofatlan alulfinanszirozasa - ezt meg a leghivobb Fidesz szavazo is tapasztalhatja magan ha idosebb akkor plane
- Ilyen nevetseges konspiracio-teoriak: Soros gyorgy kemjei, hackerei, az EU ellenunk van, A migransok csak magyarorszagra akarnak jonni es megolni a magyarokat
Es ez neked oke?
Illetve, mivel valaszoltal "persze" vel a kerdesemre, tehat akkor kiegeszitem a mondataimat amiket ideztem.
Szoval te:
"Tisztaban vagy vele, hogy megveszik a szavazatokat, de en azert is szavazok rajuk, mert egyetertek az egykulcsos adoval"
"Tudom, hogy Stadionokat epitenek az egeszsegugy fejleszetese helyett, de egyetertek mert jol kezelik a a migransugyi kerdest"
"Igen probaltak bevezetni az internet adot/cenzurat, nem tetszik az ellenzek mindenfele egyenloseg programja"
Szoval te szerinted ez a tudat, hogy ilyeneket csinalt a kormany, teljesen elfogadhato, teljesen oke.
Bocsi, ezeket te irtad, felvilagositottalak mielott megirtad ezeket, hogy amiket en irtam a fideszrol amellett megfernek-e a szerinted pozitivnak gondolt dolgok (amiket leirtal).
Majd a vegen nyiltan felvallalod, hogy "nem tetszik az ellenzék mindenféle egyenlőség programja, pont az ellenkezője annak, amit a fidesz felépített" Tehat te nem szeretned, hogy egyenloseg legyen az orszagban. Egyenlo szavazati sulya az embereknek mert aki ellenzeki annak korlatozva legyen, ne legyen egyenloseg a munkahelyeken, ne legyen egyenloseg a csaladban, az emberek kozott altalaban.
Huh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!