11/26 anonim válasza:
Eladták ezt az országot, és eladósították, eldrágásítottak mindent, közbe meg szétlopnak mindent! a gazdag gazembereket meg mégjobban meggazdagítják, legundorítóbb párt!!
14/26 anonim válasza:
Mindjárt jön a sok álkeresztény fityeszes, pedo,meleghajlamú ember és bevédi a szeretett pártját!
15/26 anonim válasza:
14.Mármint a f'szmutogató Gréczyről, a cigarettacsempész Legényről és a "kokaigyanús" Laknerről beszélsz?
16/26 anonim válasza:
#15 ezek álkeresztény fideszesek lennének?
Én úgy tudom hogy nem fideszesek.
17/26 anonim válasza:
16. A Fideszen kívül nagyobbak a botrányok "álkereszténykém" Pl.:
GYurcsány, Kaleta, legény, Gréczy, dobrev....................
18/26 anonim válasza:
#17 milyen botrányok? A kaleta az ugye fideszes, hiszen a fidesz időszak alatt kapott több kinevezést, és a fidesz menekítette Magyarországra titokban, a büntetés elől.
19/26 anonim válasza:
16, Említettem hogy jönnek majd bevédeni őket.
20/26 anonim válasza:
"A kaleta az ugye fideszes, hiszen a fidesz időszak alatt kapott több kinevezést, és a fidesz menekítette Magyarországra titokban, a büntetés elől." Nem ugye, nem fideszes. Nem volt tagja a fidesznek, az mszp-nek igen, és gyurcsány alatt lett los angelesi kiküldött.Ja, és nem "menekítette" pont, hogy a pedofiltörvény az ehhez hasonló esetek megfékezése végett jött létre!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!