Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Várható hogy Magyarországon...

Várható hogy Magyarországon betiltják a Fortnite-ot?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a játék erősen a gyerekeket célozza.

Vagy bele nyugszik a kormány hogy ilyen gigacégeket nem tud cenzúrázni az orbánisztáni kakaskodással?

2021. júl. 21. 14:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
14%

Lol

Csak sajnálni tudom az ilyen kicsinyes embereket, akiknek az anyagi dolgok jelentenek mindent. Márpedig te pont ilyennek látszol, ha már többször is hangoztatod, hogy mennyi pénzed van. Kit érdekel? Egy nap úgy is meghalsz, ugyanolyan gödörbe kerülsz, mint mindenki más. Akkor mire mész a pénzeddel? Mit veszel belőle? :D

Majd rájössz, hogy a pénz nem egyenlő a boldogsággal. Sőt. A legboldogabb emberek azok, akiknek abszolút nincs sok pénzük, de mint mondtam majd rájössz. :)

2021. júl. 21. 15:24
 12/15 anonim ***** válasza:
84%

11, azért ebből a szövegből lesüt az irigység, és ez jó. :) A pénz nem egyenlő a boldogsággal, ezt is olyanok írják, akinek nincs pénzük, mert lusták vagy ostobák ahhoz, megkeressék. Csak hát ugye ha van pénz, és gondtalan az élet, akkor nem kell a hétköznapi problémákkal foglalkozni, nem kell azon stresszelni, hogy jut-e hó végén számlákra, ételre, ruhára. Emellett a pénz arra is jó, hogy az életet, ami valóban mindenki számára ugyanúgy ér véget, tartalmasan töltsd ki. Mert te mit fogsz mondani, mikor véget ér az életed? "- Hát sokat neteztem, beszó'tam másoknak, úgy nem csináltam semmit, mert nem volt pénzem rá, de azé' jó vót!".

Na és én mit fogok mondani? Bejártam az egész világot, volt pénzem arra, hogy művészetet és kultúrát fogyasszak, nem a négy fal között töltöttem az időmet, hanem hedonista módon megadtam mindent magamnak, amit megkívántam.

Úgyhogy te nyugodtan ülj csak otthon tovább a négy fal között, én is teszem amit tennem kell, és élvezem az életet. :)

2021. júl. 21. 15:30
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Értelek, az irigykedő szövegektől eljutottunk addig, hogy hát neked is van. No meg persze a személyeskedésig. Vajon miért van az, hogy valaki azt írja az interneten magáról, hogy cégvezető és hogy jól él, van mit a tejbe aprítani, akkor nem írom neki oda, hogy "Ki hiszi ezt el?!". Na és vajon miért van az, hogy te rögtön, azonnal ezt írtad ide? Hmm? Szerintem te csak egy kisgyerek vagy, aki meglátta a "Fortnite" szót a kérdésben, ideette a fene. Aztán most már nem a fene eszi, hanem az irigység.
2021. júl. 21. 15:45
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem te csak egy kisgyerek vagy"

Mondjuk a "lol" szóból azért erre nem volt nehéz rájönni.

2021. júl. 21. 15:48
 15/15 anonim ***** válasza:
49%

7-es. A mai világban simliskedéssel és kapcsolatokkal, főleg ha jó helyre születik az ember. Itt most nem azokra gondolok, akiknek ki van taposva az útjuk a szüleik által. Ezek a lövőldözős játékok, mint a Cségó,Lól,Wów,Fórnájt az idegrendszert teszi tönkre. A fiatalok figyelmét, koncentrálókészgét, tanuláshoz való vizsonyát rontja, hátráltatja az életben. Nem azokkal a régi dukenukem, wolfeinstein féle gagyikkal van a baj, hanem ezekkel a modern zombiságokkal, mint amiket felsoroltam. Nagyon károsak a gyermek idegrendszerére nézve. Ha minőségi játékokra vágytok, akkor inkább a stratégiai, total war féle játékokkat játszátok, azon nem teszik tönkre az agyat

Egy tanár

2021. júl. 21. 15:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!