Mészáros úr hogy tudott ilyen sikeres lenni ennyi ésszel?
A vállalkozáshoz más képességek kellenek mint az orvosláshoz. Tény, hogy már 2010 előtt milliárdos forgalmú cége volt, az "egyszerű gázszerelő" mítosza egy hazug propaganda fogás.
Amúgy az alábbi interjúban szerintem felülmúlta a magyar politikusi átlagot:
Andika is megmondta, hogy az intellektualitást keresi a férfiakban. Hiába is tagadjuk, Lölőben egyértelműen benne van.
mÉSZáros 🤣
Ahogy Ráhel az országunk divat királynője lett, pedig csak annyi novum áll mögötte, hogy csíkos nylonzacskóban dobja ki a szaros pelenkát az autópályán, és ahogy-amiért Tiborcz vállalkozásai szárnyalnak, tehetség nélkül is.
Magyarországon divat lett a korrupció és a lopás...szép volt Vezér! 👏
4/5 Hát nem is a pénzt.
Hogy néz ki a mészáros? Közönséges prosti, semmi több.
"Tény, hogy már 2010 előtt milliárdos forgalmú cége volt"
???
#2 Az az interjú kb úgy kamu, ahogy van. Az az ember nemhogy egy összetett, de egy egyszerű mondatot is alig bír megfogalmazni. Aztán hírtelen egy leírt interjúban olyan ékesszólóan fogalmaz, mint egy akadémikus? Na ne már! Ami pedig a cégeit és a "sikereit" illeti, semmi köze hozzájuk. Reggel eléteszik az aláirandó papírokat, olvasatlanul aláírja, aztán ennyi a dolga. Azt se tudja már, hogy hány cége van és mit csinálnak.
Ez például nagyon telibetalált:
8-as
Bödöcs megint zseniális!
Egyébként egyetértek veled. Én még egy értelmes mondatot nem hallottam tőle, a bárgyú tekintete pedig mindennél ékesszólóbban bizonyítja mekkora szellem talentum is a mi Lölőnk. :-D
Játszik az újságírókkal...
Az okos ember hülyének tetteti magát, a hülye meg okosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!