Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért utálják ennyire a saját...

Miért utálják ennyire a saját országukat az emberek?

Figyelt kérdés
Több ismerősömet megkérdeztem (balos libsit) és azt mondták , hogy gyűlölik magyarországot.Nem vagyok nacionalista , de nekem durva , hogy ilyen sokan utálják. Ti is tapasztaltátok, ha te is utálod miért?

2021. júl. 21. 00:40
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
10%

10: Tényleg akarod tudni?

Magyarország egy szabad, biztonságos és demokratikus ország.

Ez a kormány közel se tökéletes de az ellenzéki összefogást a magyarok ellenségének tartom. Idegen hatalmak segítségével akarják megdönteni Magyarország törvényes kormányát.

Naponta viszem a kutyust sétálni és nem kell aggódnom, hogy az arabok levágják a fejemet vagy a négerek agyonvernek.

Ezt nem tehetitek meg a nyugati „demokráciákban” és sajnos az amerikai nagyvárosokban se. Nyugaton nincs biztonság és szólásszabadság. Biztonság és szólásszabadság nélkül nem lehet demokrácia se. Nálunk szabadság, biztonság és demokrácia van.

2021. júl. 21. 08:09
 12/51 anonim ***** válasza:
83%
Biztos nem beszél lipsiül, mert az a sátán nyelve.
2021. júl. 21. 08:11
 13/51 A kérdező kommentje:
Én azt vettem észre , hogy a balosok utálják jobban az országot. Én szeretem az országomat , mert ami nyugaton folyik az valami hihetetlen. Merkel le vitte a szimpadról a német zászlót. Lehet utálni a kormányt a gazdaságot a földrajzát , de a magyar kultúrát , országot utálni nem illendő. Vannak hátrányai , de szerintem ez az ország jobb , mint az USA. Itt a nemed nem lehet akármi , itt a nemed még férfi és nő. Itt nem vetítenek meleg propagandát a tv-ben. Itt nem lehet akárkinek gyereke. Én fideszes vagyok , már itt is érezhető , hogy itt aki fideszes azt már retardáltnak tartják a balosok. Amerikában ennél még durvább , ha nem mész ki a blm-re ott kirúghatnak a munkahelyedről. És itt lehet mit szeretni , ha nem szereted a kormányt vagy a gazdaságot , akkor ne mond azt , hogy utálom az országot , mond azt hogy utálom a hazám jelenlegi kormányát vagy gazdaságát.
2021. júl. 21. 20:25
 14/51 anonim ***** válasza:
94%
Érdekes, hogy valakinek a szégyen és az utálat szinonimaként működik a fejében. Én nem válaszoltam, de akik valamit szégyellnek, azok sehol nem írták, hogy utálnák az országukat, inkább elégedetlenek bizonyos dolgokkal.
2021. júl. 22. 08:07
 15/51 anonim ***** válasza:
83%

Végülis az országot senki se gyűlöli.

De az itt élő patkányok... Undorító

2021. júl. 22. 08:48
 16/51 anonim ***** válasza:
Ezt már linkelted és senki se nézte meg.
2021. júl. 22. 09:46
 17/51 anonim ***** válasza:
83%

A magyarok hazája már rég nem a magyaroké.

Nem nézem meg a videót, kik a patkányok?

2021. júl. 22. 10:20
 18/51 anonim ***** válasza:
Szerintem meg te
2021. júl. 22. 10:47
 19/51 anonim ***** válasza:
38%
Mi magyarok vagyunk többen a magyarok hazájában.
2021. júl. 22. 10:57
 20/51 anonim ***** válasza:
83%

Nagy cucc, csak kár hogy a magyar ország európa legalja.

Arról híres hogy itt egy patkány uralkodik a többi patkányon.

És a patkányok ennek nagyon örülnek.

2021. júl. 22. 11:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!