Mostantól mindenki korrupt, aki megnyer egy pályázatot fideszesek?
Ha pl. Szijjártó valamelyik rokonjának lenne betűre pontosan ugyanez a helyzete, és a telex írná a szokásos "tényfeltáró" cikket róla, akkor habzó szájjal menne az O1G-zés. Vicces, hogy csak egy nevet kell megcserélni egy ilyen sablonos módszerben, és gyökerestől változik meg ezeknek az embereknek a hozzáállása és hirtelen észreveszik a történet hibáit és hirtelen kiváncsiak lesznek a másik fél véleményére is. Talán nem kell magyarázni a helyzet iróniáját, sokan csak nem akarják meglátni azt :D.
Már sokszor leírtam, hogy ennek a túlzó ellenzéki kommunikációnak, ami mindig farkast kiállt, nem lesz jó vége. Covid alatt is minden lőporát elsütötte az ellenzék már akkor, amikor még minden rendben volt, most is ugyanaz a jelenség: egy hatalmas Fideszes botrány kellős közepén az ellenzék kapja a nagyobb pofont.
"Perpill most az a fajta bunkó mentalitás a nyerő, hogyha ellenzéki nyer pályázatot, az mindig szabályos, ha fideszes, az sosem. "
Az ország leggazdagabb embere kirúgja a szállodája személyzetének a felét és még mindig kap milliárdos támogatásokat. Ilyen és ehhez hasonló dolgokról szoktak cikkezni pl. Mészárosról.
Sok helyen elmondtam, menjetek utána az ellenzéki korrupciónak is nyugodtan, de az, hogy egyszer nyertek egy pályázatot (és kész, itt megáll a történet) és ebből csinálunk vádat, az egyértelműen gyenge és magatokat égetitek le, ha ennyivel megelégszetek. Ez ihlette a kérdésemet is, hogy tényleg ennyi már elég is nektek? Hogy akarjátok jobbnak képzelni magatokat az ellenzékieknél, ha ilyen kevéssel is beéritek?
13
Mégis mit vársz egy olyan politikai elittől, akik Gyurcsánynál sem tudtak elkezdeni semmiféle felelősségre vonást 2010-től?
Egyébként kőkemény bizonyítékokkal az ellenzéki is örökre adós marad. Mert eddig csak ők is szájkartéznak. Ha itt 100%-ban minden forrás el van lopva, akkor hol maradnak a szankciók 2010 óta?
"de az, hogy egyszer nyertek egy pályázatot"
Nem egyszer nyertek pályázatot. Ellenzéki polgármesterek is rendszerint haveroknak adják a munkát és ezt nem én mondom, hanem pl. MZP és sok más olyan ember, aki belelát ebbe és nem érdeke hazudni. Szomorú, hogy te csak azért, mert a propagandában nem hallasz és olvasol ilyen click-bait tartalmakat erről, azért azt is hiszed, hogy nem létezik ez a jelenség.
"Nem egyszer nyertek pályázatot."
Én most kifejezetten Cseh Katalinról beszéltem, az, hogy a szocik is intézményesítik és intézményesítették a haveri megbízásokat megintcsak más tészta. Ha egy olyan ügyről lenne szó, még az is jobb lenne, de most Cseh Kata és a pályázatelbírálók között annyi kapcsolat sincs, mint MZP bármilyen polgármesteri megbízása és random haverja cége között lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!