Miért pocskondiázza mindenki Cseh Katalint? Csak mert erős független nő aki a saját erejéből kapaszkodott fel egy férfiak uralta világban a tomboló patriarchátus közepette?
Figyelt kérdés
2021. júl. 20. 18:12
2/14 anonim válasza:
Miert pocskondiazza mindenki? Ha mindenki pocskondiazza, akkor biztos igazuk van ... mindenki nem tevedhet!? :)))
3/14 anonim válasza:
"A fideszes propagandagyárban összedugták a fejüket és egy lejáratónak nehezen nevezhető írás született. Milliárdokat összeszedő politikusról és állítólagos korrupcióról beszélnek, ami hazugság. Egeret szültek a hegyek, ugyanis a propagandamédiában összeadták az ugyanabba az ipari parkba bejegyzett összes cég és vállalkozás által elnyert uniós támogatást, ahol az a nyomda is működik, amit egykor édesapám vezetett. Az pedig egyértelműen kiderül a cégiratokból, hogy én évekkel ezelőtt, jóval azelőtt, hogy politikai pályára léptem, lemondtam a cégvezetésről.
A Fideszt és propagandáját zavarja korrupcióellenes tevékenységem, de nem fognak tudni megfélemlíteni. A szükséges jogi lépéseket megteszem az ügyben.
"
4/14 anonim válasza:
Hehe, független, apuci kinevezte igazgatónak a gyárába, micsoda "független" karrier.
5/14 anonim válasza:
Liberális küzdés: Elég ha annyit mond, hogy a Fidesz korrupt, máris valahol vezető lesz :D
6/14 anonim válasza:
7/14 anonim válasza:
Cseh Katalin? Meg csak nem is magyar, hanem Cseh! :)))
8/14 anonim válasza:
Az nem titok, hogy ezek a kis momentumosok újgazdag gyerekek.
10/14 anonim válasza:
Olyan erős és felkapaszkodott, hogy vagy 10 éve nem is hallottunk róla a mai napot megelőzően. Ezt még a Ballik is túlszárnyalja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!