Miből gondolja az ellenzék, hogy egy Karácsony Gergővel (aki éppen Budapesten bizonyítja, hogy mennyire alkalmatlan mindenre), egy Gyurcsánynével (no comment) vagy egy Jakab Péterrel (idegbeteg csicska) meg lehet nyerni a választás?
Az egyértelmű, hogy Márki-Zay Péterrel sokkal több esélyük lenne a választásoknál, mivel ő az egyetlen jelölt, akivel a Fidesz nem tud mit kezdeni. Nézzétek meg, hogy az összes többi ellen folyik a fideszes lejáratókampány (amelyek teljesen jogosak), egyedül Márki-Zay az, akin a Fidesz nem nagyon talál fogást. Ahelyett, hogy az előválasztással bohóckodnának, miért nem egyeznek ki abban, hogy ő legyen a góré? Biztos vagyok abban, hogy sok jobboldali el sem menne szavazni/rájuk szavazna, ha ő lenne a miniszterelnök jelöltjük...
Egy Karácsony, egy Jakab, egy Dobrev soha nem lenne képes megszólítani a jobboldali szavazókat, sőt, ha ők indulnak, akkor mindenképpen elmennek a Fideszre szavazni, mivel annyira rettegnek attól, hogy visszatér a Gyurcsány éra, ami a felsoroltakkal garantált.
Felújítja - LOL
Márki-Zay a kampányában tett ígéreteknek a 80+ százalékát teljesítette, Kamus Geri kb. 0-t. Az egész főpolgármesterséget egy ugródeszkának tekinti a miniszterelnökséghez.
"Karacsony Gergo, aki alkalmatlan mindenre"
"Gyurcsanyne no comment"
"Jakab Peter (idegbeteg csicska)"
Kerdezo. A kerdesedbol sut az IQ szinted.
Szerintem azt sem tudod te, hogy mirol beszelsz.
2
Körülöttem olyan emberek szdiják Karácsonyt BP miatt, akik életükben nem jártak még ott.
De nyomják hogy elbaszta Bp-t meg minden 🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!