Hogy mondhatják azt hogy Karácsony alkalmatlan, amikor képes volt megszervezni egy ingyenes antitest mérő programot?
Hiába figyelmeztetett százszor is minket az EU, hogy ne oltsunk kínai vakcinával, Orbánnak a kínai vakcina kellett, jó drágán, mert abból többet tudott lopni. Ennek most meg lett a böjtje.
Karácsony Gergely viszont alkalmas volt arra, hogy megszervezzen egy ingyenes antitest mérő programot a kínai vakcina miatt bajba került honfitársainak, és 6 hónap alatt garantálja a kínaival oltottak újraoltását, valamint lobbizik amellett, hogy Kína vásárolja vissza az el nem használt, silány vakcináit.
Erre hol lett volna képes Tarlós? Az a vénember, a Fidesz-es Tarlós az ég világon nem volt képes semmire. Csak viszonyítás végett, így nézett ki akkor Budapest:
https://www.youtube.com/watch?v=PQtx2djlLAE
Ezek után is mondják még, hogy Karácsony Gergely alkalmatlan? A valaha volt egyik legjobb főpolgármesternek bizonyul.
Nagypapám azt mondta szavazzak a fideszre mert ha karácsony nyer akkor itt kőkemény diktatúra lesz. Én bízok a papiban és a fideszre szavazok. Életem első szavazata lesz mivel azelőtt töltöm majd 18-at alig várom.
Igaz nem nagyon tudom kik ezek akikre szavazni kell, annyit tudok hogy van Orbán aki most a vezetőnk de ennyi, karácsonyt se ismerem de nagyapa azt mondta bízzak csak benne és szavazzak a fideszre ha jövőt akarok.
nyomjátok csak ballerek! antitestmérő!! a váróban az ápoltak hihetetlen magazint is olvashatnak
az "antitest mérés" csak egy mérőszám a négy közül
na melyik a másik három (ezt elárulom, hogy három van, ne vegyétek le a cipőtöket)
"Hiába figyelmeztetett százszor is minket az EU, hogy ne oltsunk kínai vakcinával, Orbánnak a kínai vakcina kellett, jó drágán, mert abból többet tudott lopni. Ennek most meg lett a böjtje."
Nem tudom miféle böjtről beszélsz, az EU legtöbb országában emelkedik a fertőzésszám annak ellenére, hogy ott nem oltottak a "hatástalan" kínaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!