Rácseszhetek én is, ha lesz felcsúti per?
Figyelt kérdés
Az ismeretségi körömben mindenki tudja hogy Fidesz szavazó vagyok. Na már most ha jövőre nyer az ellenzék, és tegyük fel az ismerőseim köpnek, akkor engem is el vihetnek a felcsúti perre? És akár el is ítélhet a baloldal bosszúból, amiért 4 évente mindig a Fideszre szavaztam?2021. júl. 19. 21:32
11/14 anonim válasza:
Kerdező, már ne vegyel tartós tejet.... 😂😂😂😎
12/14 anonim válasza:
Ha lenne felcsuti per, akkor az azt jelentene, hogy a baloldal gyozott ... akkor pedig nem csak te, hanem mindenki racseszne!
13/14 anonim válasza:
Szerintem idnulj is, csak a lényeg, hogy nethez ne férj hozzá, akkor elgalább nem írsz ki több hasonló " kérdést " :D
14/14 anonim válasza:
Matematikailag annak az esélye hogy a baloldal többséget szerez nagyon minimális..Szinte 0..A baloldalnak 8-10%-al kéne vezetnie a Fidesz előtt s akkor lenne 102!! Képviselőjük csak..Nyugi jól vannak meghúzva a valasztasi határok..2034-2038-ig a prolik nem jutnak hatalomra..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!