Miféle vakcina kudarcról vakerálnak itt az ellenzéki médiában?
UK: 2 hónap alatt 10x-eséra emelkedett a fertőzöttek száma.
Spanyolország: 3 hét alatt 3x-osára emelkedett a fertőzöttek száma.
Hollandia: 2 hét alatt 5x-ösére emelkedett a fertőzöttek száma.
Franciaország: 2 hét alatt a dupljára nőtt a fertőzöttek száma.
A szomszédainknál is kezd növekedni az esetszám. Mindenhol tervbe van véve a harmadik oltás.
Ha annyira szart nem érnek a keleti vakcinák, hogy lehet, hogy Magyarországon még nyoma nincs a fertőzöttek emelkedésének?
"a 444 meg a telex, amik független hírportálok, és baromira nem írtak semmi ilyesmit, de ennyi már elég lesz fröcsögni egy csomó embernek."
Most nem mindegy, hogy azért fröcsögnek, mert a 444-en és Telexen olvasták, vagy mert valamelyik DK-s FB oldalán? Ha egyenesen egy DK-s politikustól jön a mantra az még több okot ad fröcsögni.
"Nem tudom, feltűnt-e neked az elmúlt másfel évben, de soha nem volt olyan, hogy minden országban egyszerre volt a csúcs. Ami késik, nem múlik, nyugodjál meg."
Én ezt tudom. A DK kommandósoknak monds, hogy várják ki szépen. Hisz úgyis eljön, mi értelme most vészmadárkodni? Mondom, szerintem attól félnek, hogy nem leszünk szarabbak, mint a többiek!
#12, #13, #14
A lakosságarányos többlethalálozás tekintetében, amit nem torzít az eltérő módszertan, ami alapján a covidos haláleseteket számon tartják középmezőmyben vagyunk.
Itt most nem az 1., 2., 3. hullámról van szó, hanem a jelen állapotról. Nálunk még nyoma nincs a fertőzöttek emelkedésének. Máshol már lassan az egekben. Akkor miért propagálják máris, hogy szar a kínai így úgy?
"Most nem mindegy, hogy azért fröcsögnek, mert a 444-en és Telexen olvasták, vagy mert valamelyik DK-s FB oldalán? Ha egyenesen egy DK-s politikustól jön a mantra az még több okot ad fröcsögni."
K**vára nem mindegy! Pont az a baj, hogy neked mindegy, pedig hatalmas a különbség!
A politikus a saját felületén nyilvánvaló propaganďát fog tolni, aminek az objektivitása minimum erősen megkérőjelezendő, és ezt minden épeszű ember pontosan tudja.
A gond az, hogy a kormány háza táján ebben már valóban nincs különbség. Az Origo, vagy a köztv nagyjából lehetne Szíjártó, vagy Varga Judit fb oldala is, nem érzem a differenciát.
Nézd, itt most a kulcsszavak: a "vakcina", "kudarc", "ellenzék".
A "média", vagy "facebook-oldal-nem-média", itt másodlagosak. Akikhez intéztem a kérdést, az pont az a réteg, akiknek nagyjából k*rva mindegy, hogy Klára nyomja a Facebookján, vagy valamelyik ellenz... független sajtó mondja. Nekik a lényeg, hogy mondva van, mert a politikai nézetüknek kedvez az álláspont és kajálják.
#10 "Nekik "ellenzéki média" a 444 meg a telex, amik független hírportálok,"
Majd mindjárt körberöhöglek.
Független portálok? MITŐL függetlenek? A valóságtól?
Miért hiszed azt a baromságot, hogy ha valami nem kormánypárti akkor az független? Nem független. Csak nem kormánypárti, hanem ellenzéki.
És ne kezd el a hülyeséget fokozni azzal a mesével, hogy az ellenzék az sok pártból áll és bírálják ezeket, mert éppen ti állítjátok állandóan, hogy az "ellenzék" támogatói többen vannak, mint a kormánypártiak. Ha szavazóként össze lehet őket adni és lehet vele villogni, akkor médiaként is össze kell őket adni!
"Nem független. Csak nem kormánypárti, hanem ellenzéki."
Tudom, hogy számodra aki nincs velünk, az ellenünk van, de azért nem mindenki olyan, mint te.
A független portáloknak alapvetően van egy mindenkori kormánykritikus attitűdjük, plusz nyilván liberális értékeket képviselnek, így nem objektívek, de ettől még nem lesznek ellenzékiek.
Egyúttal baromira örülnék, ha létezne konzervatív független hírportál, és így a két oldalból lehetne jól tájékozódni, de ezekből sajnos a fb szintű Fidesz propaganda folyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!