Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek! Szomorúak vagytok...

Ellenzékiek! Szomorúak vagytok, hogy ebből a kémsztoris ügyből sem lett semmi?

Figyelt kérdés

Reggel milyen vígan, Wótergét2-ként volt előadva a történet és a média már csámcsogott mi lesz ebből. Előrehozott választások? Előre ittak a medve bőrére.Aztán semmi sem lett belőle. Még a jobboldali média is lehozta ahogy van [link]

Egy csúcstechnológiát képviselő kémszoftver nem hagyna nyomot. Hát igen, milyen csúcs szoftwear az amiről rögtön lehet tudni hogy az ? [link]

2021. júl. 19. 20:51
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
12%

ember, láthatóan leomlott egy pár bástya a világképedről

most akkor jogosan kritizálható soros, vagy a világ legjobb embere ahogy a baloldal hazudja?

erre válaszolj

2021. júl. 19. 22:44
 32/43 anonim ***** válasza:
93%

31

Hol állítja hogy a világ legjobb embere?

Mutasd már kérlek.

2021. júl. 19. 22:49
 33/43 anonim ***** válasza:
13%

"Persze a Soros sztorit, meg a meleglobbit szó nélkül beszoptad, ugye? :D"

itt írtad, tudom hogy minden balos imád hazudozni

de ezt azért nehezen fog sikerülni letagadni

2021. júl. 19. 23:35
 34/43 anonim ***** válasza:
2%
soros!
2021. júl. 20. 01:02
 35/43 anonim ***** válasza:
0%
fordítás : nem várhatod tőlem, hogy elismerjem, hogy a trolkomentjeim finanszírozója egy szemét alak és hogy a fidesz tulajdonképpen még jófej is s kritikáival, ahhoz képest amekkora szörny az imádott soros gyuszkó
2021. júl. 20. 07:03
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy nem lett semmi?

Ja, hogy nem mentünk ki kocsikat gyújtogatni, kukákat borogatni, meg tankokat lopkodni fizetett ultrákkal az élünkön, mint ahogy ti tettétek?

Ezek a ti módszereitek, nem a mieink. Mi _tényleg_ demokraták vagyunk, nem úgy, mint ti. Mi arra várunk sok éve, hogy legitim szavazás keretében le tudjuk váltani a Fideszt.

A megfigyelési botrány - függetlenül attól, hogy mekkora a igazságtartalma, bár szerintem teljesen igaz, egy szemernyi kétségem sincs - épp elég lesz ahhoz, hogy 2-3 százalékpontot hozzon az ellenzéki összefogásnak, és a kétkedők nagy részét mellénk állítsa. A mostani, ritka szoros helyzetben ez bőven elég arra, hogy elzavarjuk Orbánt és a sleppjét, és a következő minimum 8 évben csak a kispadról kiabálhasson be.

Csak figyeld a közvéleménykutatások eredményeit.

2021. júl. 20. 07:40
 37/43 anonim ***** válasza:
100%

"most akkor jogosan kritizálható soros, vagy a világ legjobb embere ahogy a baloldal hazudja?"

Na látod, pontosan itt a baj barátom: szerinted tényleg ez a kettő létezik? Ha nem akarom kritizálni, akkor egyből rajongom az embert?

Szerintem lehet kritizálni Soros Györgyöt, SOHA, SENKI nem állított olyan baromságot, hogy ő egy szent. Én konkrétan nem beszéltem arról, hogy ő jó ember, vagy rossz, nem is értem, mit pörögsz ezen.

Amit én állítottam, hogy a csávó nem támad a magyar nemzetre. Azt, hogy a KORMÁNY ellen lépéseket tesz, azt simán, de a Fidesz kormány nem a magyar nemzet, bármennyire is igyekszik Orbán Viktor ezt a magyar fejekben összekapcsolni.

Amit én szintén állítok az az, hogy te CSAK ÉS KIZÁRÓLAG azért foglalkozol Sorossal, mert a Fidesz ezt tolja az arcodba. Ha nem propagandáznák ezt a szart, szerintem azt sem tudnád, hogy ki az. Ha meg a haza büszkeségének állítaná be a Fidesz akkor meg rajonganád.

Nincs ezzel baj, csak nem kell másokat ekézni a "mindent elhisz" mantrával.

,

2021. júl. 20. 08:20
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

"ÓRBÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁN is csak azért utálja, mert neki nem ad a gyuribácsi."

Adott neki is, csak ugye a hála nem politikai kategória.

Egyébként mikor foglalkozott Soros fegyverkereskedelemmel? És ha foglalkozott is, az mióta bűn?

2021. júl. 20. 08:59
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

Visszatérve a kérdésre, még csak kétnapos a kémszoftver-sztori, de már alaposan ráégett a kormányra: összevissza beszélnek, egyetlen konkrét kérdésre sem adnak konkrét választ, azt hazudják, hogy nem tudnak róla, biztos valami maszek, közben az eladó cég közölte: csak kormányokkal állnak kapcsolatban.

Az egész világsajtó ettõl a disznóságtól visszhangos.

2021. júl. 20. 16:59
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

ha nem olvastak róla, A fiatalok valszeg nem emlékeznek, ha nem olvastak róla: az 1970-es években Richrd Nixonnak, US akkori elnökenek egy ilyen miatt le kellett mondaqnia.

Persze, az US volt, ami nem következmények nelküli ország.

2021. júl. 20. 17:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!