Ellenzékiek! Szomorúak vagytok, hogy ebből a kémsztoris ügyből sem lett semmi?
Reggel milyen vígan, Wótergét2-ként volt előadva a történet és a média már csámcsogott mi lesz ebből. Előrehozott választások? Előre ittak a medve bőrére.Aztán semmi sem lett belőle. Még a jobboldali média is lehozta ahogy van [link]
Egy csúcstechnológiát képviselő kémszoftver nem hagyna nyomot. Hát igen, milyen csúcs szoftwear az amiről rögtön lehet tudni hogy az ? [link]
ember, láthatóan leomlott egy pár bástya a világképedről
most akkor jogosan kritizálható soros, vagy a világ legjobb embere ahogy a baloldal hazudja?
erre válaszolj
31
Hol állítja hogy a világ legjobb embere?
Mutasd már kérlek.
"Persze a Soros sztorit, meg a meleglobbit szó nélkül beszoptad, ugye? :D"
itt írtad, tudom hogy minden balos imád hazudozni
de ezt azért nehezen fog sikerülni letagadni
Mi az, hogy nem lett semmi?
Ja, hogy nem mentünk ki kocsikat gyújtogatni, kukákat borogatni, meg tankokat lopkodni fizetett ultrákkal az élünkön, mint ahogy ti tettétek?
Ezek a ti módszereitek, nem a mieink. Mi _tényleg_ demokraták vagyunk, nem úgy, mint ti. Mi arra várunk sok éve, hogy legitim szavazás keretében le tudjuk váltani a Fideszt.
A megfigyelési botrány - függetlenül attól, hogy mekkora a igazságtartalma, bár szerintem teljesen igaz, egy szemernyi kétségem sincs - épp elég lesz ahhoz, hogy 2-3 százalékpontot hozzon az ellenzéki összefogásnak, és a kétkedők nagy részét mellénk állítsa. A mostani, ritka szoros helyzetben ez bőven elég arra, hogy elzavarjuk Orbánt és a sleppjét, és a következő minimum 8 évben csak a kispadról kiabálhasson be.
Csak figyeld a közvéleménykutatások eredményeit.
"most akkor jogosan kritizálható soros, vagy a világ legjobb embere ahogy a baloldal hazudja?"
Na látod, pontosan itt a baj barátom: szerinted tényleg ez a kettő létezik? Ha nem akarom kritizálni, akkor egyből rajongom az embert?
Szerintem lehet kritizálni Soros Györgyöt, SOHA, SENKI nem állított olyan baromságot, hogy ő egy szent. Én konkrétan nem beszéltem arról, hogy ő jó ember, vagy rossz, nem is értem, mit pörögsz ezen.
Amit én állítottam, hogy a csávó nem támad a magyar nemzetre. Azt, hogy a KORMÁNY ellen lépéseket tesz, azt simán, de a Fidesz kormány nem a magyar nemzet, bármennyire is igyekszik Orbán Viktor ezt a magyar fejekben összekapcsolni.
Amit én szintén állítok az az, hogy te CSAK ÉS KIZÁRÓLAG azért foglalkozol Sorossal, mert a Fidesz ezt tolja az arcodba. Ha nem propagandáznák ezt a szart, szerintem azt sem tudnád, hogy ki az. Ha meg a haza büszkeségének állítaná be a Fidesz akkor meg rajonganád.
Nincs ezzel baj, csak nem kell másokat ekézni a "mindent elhisz" mantrával.
,
"ÓRBÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁN is csak azért utálja, mert neki nem ad a gyuribácsi."
Adott neki is, csak ugye a hála nem politikai kategória.
Egyébként mikor foglalkozott Soros fegyverkereskedelemmel? És ha foglalkozott is, az mióta bűn?
Visszatérve a kérdésre, még csak kétnapos a kémszoftver-sztori, de már alaposan ráégett a kormányra: összevissza beszélnek, egyetlen konkrét kérdésre sem adnak konkrét választ, azt hazudják, hogy nem tudnak róla, biztos valami maszek, közben az eladó cég közölte: csak kormányokkal állnak kapcsolatban.
Az egész világsajtó ettõl a disznóságtól visszhangos.
ha nem olvastak róla, A fiatalok valszeg nem emlékeznek, ha nem olvastak róla: az 1970-es években Richrd Nixonnak, US akkori elnökenek egy ilyen miatt le kellett mondaqnia.
Persze, az US volt, ami nem következmények nelküli ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!