Ellenzékiek! Szomorúak vagytok, hogy ebből a kémsztoris ügyből sem lett semmi?
Reggel milyen vígan, Wótergét2-ként volt előadva a történet és a média már csámcsogott mi lesz ebből. Előrehozott választások? Előre ittak a medve bőrére.Aztán semmi sem lett belőle. Még a jobboldali média is lehozta ahogy van [link]
Egy csúcstechnológiát képviselő kémszoftver nem hagyna nyomot. Hát igen, milyen csúcs szoftwear az amiről rögtön lehet tudni hogy az ? [link]
"Nyílván a kérdező ezzel akar hatni az emberekre, hogy azt propagálja, hogy a téma már lefutott. Nem futott még ez le és nem is szabad hagyni h egyhamar lefusson.
"
így van, égjen rá jó alaposan a baloldal körmére, hogy minden hülyeséget elhisz
Miköze az ellenzéknek ahhoz, hogy Magyar embereket hallgattak le, mint konkrétan a kommunizmusban.
Komolyan, nektek ez jó? Egy ilyen világban élni?
Nagyon frusztráltak lettek a krumplibogarak, látva ezt az egészet, a 888-ra mennek kétségbeesetten, hogy mi történik, miközben még Szijjártó, Varga és Pintér is egymást cáfolják egy napon belül, akkora a baj.
:DDDDDDDDD
Ehhez asszisztáltatok évekig. Ha nem magyar emberek biztonsága lenne a tétje ennek az egésznek, még vicces is lenne. Így csak simán aljas és undorító, minden normális ember hányni tudna tőletek.
"égjen rá jó alaposan a baloldal körmére, hogy minden hülyeséget elhisz"
Persze a Soros sztorit, meg a meleglobbit szó nélkül beszoptad, ugye? :D
"Persze a Soros sztorit, meg a meleglobbit szó nélkül beszoptad, ugye? :D"
Soros györgy kiváló ember, főleg amikor 100 millió forinttal megtámogatja a CIVIL politizáló szervezetemet. Soros györgy egy aranyember, és nem is tűnnek olyan szörnyűnek a fegyvereladásai és más háborús bűnei.
ÓRBÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁN is csak azért utálja, mert neki nem ad a gyuribácsi.
A fegyvereladás mióta háborús bűn?
Mondtam én, hogy Soros jó ember?
Meg úgy általában: mi köze ennek ahhoz, amit én mondtam? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!