Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen érdeke fűződik annak,...

Milyen érdeke fűződik annak, aki ennyire kiáll Lőrinc és Fidesz bűnei mellett?

Figyelt kérdés

Emberek vannak, akik bármekkora konfliktust bevállalnak, és idejüket, energiájukat nem kímélik, hogy online nyomassák a propagandát.

Mit kap ezért cserébe a párttól? Gondolom semmit. Vagy ennyire elvakult, hülye lenne rengeteg ember?

2021. júl. 18. 18:34
1 2 3 4
 21/34 mindentudó99 ***** válasza:
19%
Tehát kérdező te helyesled ha külföldiek nyerik a pályázatokat és ha minden fillér kimegy szerinted az se baj. Szerinted ilyen kijelentések után komolyan vesz téged még valaki? Ha te nem látsz különbséget abban hogy százmilliárdok az országon belül forognak vagy egy az egyben kimennek akkor nincs is miről beszélni. És még te szólsz le másokat
2021. júl. 18. 19:35
 22/34 anonim ***** válasza:
17%

Vagyonos hős régen:

SZÉCHENYI ISTVÁN

Vagyonos hős most:

MÉSZÁROS LŐRINC

A bűneiről tudsz linkelni bizonyítékot?

2021. júl. 18. 20:02
 23/34 anonim ***** válasza:
talán nem kellett volna földönfutóvá tenni a széchenyiket nem?
2021. júl. 18. 20:12
 24/34 A kérdező kommentje:

21 Segítek, mert látom nem érted, pedig nem nagy dolog.

Mi a fenének ruházna be külföldi országba, ha nem vehetné ki a profitot? :D Jézusom. "Rengeteg multi van, ami hazaviszi a pénzt, mégis mi a fenének hozná idegen országba a pénzét?" Szövegértés nem megy?

"rendszerváltáskor, mert vagy ellopták a szoci elvtársak" Nem tűnt fel, hogy a rendszerváltás első nyertes pártja az MDF volt, ami nem szoci? A te fejedben van a fidesz, meg a szoci? A jó és a rossz? :D Ennyi a világlátásod? Jesszusom. Minden korrupció, lopás probléma, de az értékrendedből látszik, hogy neked nem.

"- Olvasd el a "tanulmányokat"" Hát persze, mert képtelen vagy egy normálisat is idézni.

De fogadjuk a feltételezésedet. A külföldi multi kiveszi a nyereségét, hazaviszi ott költi el. Szemben a magyar oligarcha kiveszi a nyereséget, visszaosztja azoknak, akik hozzájuttaták a közbeszerzésekhez, majd beteszi az offshore számlájára külföldön, és külföldön lajstromozott vagyont vesz. Az előbbi legalább a törvényes működés csíráját mutatja.

2021. júl. 18. 20:22
 25/34 anonim ***** válasza:
37%

"Transzferáraknak nézz utána"

:DD Te milyen hülye vagy. A transzferárazás teljesen legális, az imádott Orbánod korrupciója nem. Hogyan lehet ezt a kettőt összehasonlítani, szellemi rokkant?

2021. júl. 18. 20:32
 26/34 anonim ***** válasza:
18%
Nekem meg mind egy ,csak fletó és csapata,soha ne tudjanak többet bűnözni.
2021. júl. 18. 20:39
 27/34 anonim ***** válasza:
21%
nem azt mondtam, hogy illegális
2021. júl. 18. 20:41
 28/34 anonim ***** válasza:
75%
Sokba került az nekünk így is,úgyis.
2021. júl. 18. 20:48
 29/34 anonim ***** válasza:
61%
Azt hiszik ov szabadságharcos.
2021. júl. 19. 00:21
 30/34 anonim ***** válasza:
75%

Aztán még az óvodába is golyóálló mellénybe megy.

Elhiszik cc két évig én is elhittem cc elhiszik a hantáit, amit nyomat a rádióban.

- én is bérből és fizetésből élek cc és eközben ott az arcán a visszafogott gúnyos mosoly, meg az izgága kényszermozgásai,és a folyamatos torokköszörűlés.

- én az utcai harcosok világából jöttem.

Akkora ökörségeket mond, hogy az ember nem talál szavakat.

2021. júl. 19. 00:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!