Milyen érdeke fűződik annak, aki ennyire kiáll Lőrinc és Fidesz bűnei mellett?
Emberek vannak, akik bármekkora konfliktust bevállalnak, és idejüket, energiájukat nem kímélik, hogy online nyomassák a propagandát.
Mit kap ezért cserébe a párttól? Gondolom semmit. Vagy ennyire elvakult, hülye lenne rengeteg ember?
"Mit kap ezért cserébe a párttól? Gondolom semmit."
Semmi kézzelfoghatót, csak a szektahitet. Annak a hamis gondolatát, hogy ő valami nyerő, győztes táborba tartozik és ez által ő maga is egy nyertes. Miközben IRL nyilván egy menthetetlenül kisiklott életű lúzer, akinek tényleg a "krumpli" és alternatívái a legfontosabb változások, miközben túl buta ahhoz, hogy észrevegye az ezer másik alkalmat, amikor lehúzzák.
Na most engem Lőrinc nem érdekel, nekem se több se kevesebb ha ő nyeri el a pályázatokat.
Az hogy bűnei vannak Fidesznek ên nem tudom, biztos úgy van, de egyelőre én csak azt látom amit eddig produkáltak, azok között meg van rengeteg jó dolog.
Tudod ugy hivjak ezt, hogy elet tapasztalat :) Valoszinu neked meg nincs ilten es ezert nem erted ... de megprobalom elmeselni.
Volt az atkos rendszer es akkor is eltem - jott a rendszervaltas es azt is a sajat boromon kellett megereznem - aztan a kommunistak atmenetileg visszaszereztek a hatalmat es ezt is megszenvedtem - egy ideje a Fidesz iranyit es lass csodat, ujra sut a nap, csicseregnek a madarak es jol erzem magam :) Hat ilyen roppant egyszeru a tortenet.
7
Még írni sem tudsz normálisan, mit okoskodsz, és írogatod a baromságaidat?
Látszik mennyire korlátozottnak kell lenni ahhoz, hogy attól félj, hogy újra eljön Rákosi, meg Kádár, amit pont a fidesz akadályoz meg. :D Jézusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!