Ha kötelező lenne egyet választanod, melyik épüljön fel a Gellért-hegyen?
Roxfort.
És Gyurcsány Hedvig lenne az igazgató, aki egy férfiből átoperált leszbikus transz lenne.Félig cigány lenne, félig meg néger.
Roxfort.
Ez nagyon megdobná a budapesti turistaforgalmat.
Minek oda bár mit is építeni,sok pénzért.
A meglévő szabadságszobor kezébe kell adni a szivárvány zászlótokat,na az megdobná a turista forgalmat.
A világ összes homárja a csodájára járna.
Mert nekem egy álomvilágra van igényem.
stadiont!
rögtön kettőt egymás fölé.
Rákerestem ezekre, mert ebből csak Neuschwansteint meg Eltzet ismertem. (Előbbi tetszik a legjobban, de annyira ikonikus, hogy szerintem nem szabad másolatot készíteni belőle.)
Az ezt követő 3 vár nagyon tetszik, de ezeknek erdőkkel, hegyekkel körülvéve van igazi hangulatuk, már Edinburgh-ban is fura szerintem, hogy a körülvevő városrész még csak nem is történelmi, plusz ezeknek akkor igazi a hangulatuk, ha tudod, hogy több száz évesek.
Roxfortra valami filmes cucc jött fel, szerintem ezt csinálja meg Disneyland, ide minek?
Így a Pena palotát választottam, ezt se ismertem, de a bohókás színei szerintem egy modern épülethez is illenek, még akkor is, ha ezzel is egy régi építményt másolnánk le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!