Orbán Viktor túl jó és önálló döntéshozó ezért akarja az EU elgáncsolni a Fideszt?
Orbán Viktor a magyarok érdekét szolgálja nem a külföldi EU-s érdekeket, nem fekszenek le az EU-nak minden kérdésben, hanem a magyarokat szolgálják.
Ez a baja az EU-nak? Karácsony Geri féle pojáca kell nekik aki csak bológat és aláír mindent legyen az migránskvóta, LMBTQ propaganda, adóemelés , bármi?
nem igazán.
csak az eu pénzeket az eu ban lévő állampolgárok adójából rakják össze és adott célokra osztják ki.
ezekben a célokban pedig nem szerepel a fidesz propaganda finanszírozása és az orbán család felpénzelése.
mégis csak és kizárólag erre megy el a pénz és egy fillérje sem kerül a magyarsághoz.
ezt unták meg az eu ban, amire most sikerült jogalapot is szerezniük az embercsoport diszkrimináció dologgal, akik történetesen a homokosok.
szóval meglehetősen groteszk lenne, ha végül a ferde hajlamúaknak miatt sikerülne végül megbuktatnia ezt a gonosz hatalmat.
mert ha tényleg leáll az eu pénz, akkor a fidesz bérencek nem tudnak tovább lopni és csak idő kérdése hogy e miatt élve falják fel orbánt.
"nem fekszenek le az EU-nak minden kérdésben, hanem a magyarokat szolgálják."
Kérlek, meséld már el nekem azt a nagy ügyet, amelyben a magyarok érdekeit szolgálta a Fidesz, lehet lemaradtam valamiről.
Nem akarják elgáncsolni. Arról van szó, hogy sosem a valóságot mutatja felétek a pcr médián. Csak egy példa. A néppártból kiléptek. A valóság meg az, hogy kitették.
A kamara üdvözölte Orbán úr döntését az egészségügy kötelező oltásárol. "Hiszen a kanyaró is kötelező oltás" A valóságot azzal ferdítik el, hogy ez 2025 ig kisérleti vakcina.
Ne érts félre én is bedöltem a fidesz kommunikációs hadjératának 2010-től kb 2 évig. Egy bénult pillanatban átkapcdoltam més adóra... De ebben a hipnózis ban Drábik úr is jelentős en benne tartott. Hittem, révén hogy orvén úr szabadságharcos. Két év kellett hogy felnyíljon a szemem és három könyv elolvasása többször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!