Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Beérett Orbán Viktor gyűlöletp...

Beérett Orbán Viktor gyűlöletpolitikája?

Figyelt kérdés

Szaporodnak a melegek elleni pogromok hazánkban.

Ismert, hogy először két német lányt köptek le és ütöttek meg magyar szurkolók a szivárványos arcfestésük miatt. Ezután Pécsett vertek össze brutálisan két meleg orvost.

Most egy meleg pár lakásába akartak betörni és bántalmazni az ott élőket, nem Csecsenföldön, nem is Moszkvában, hanem Budapesten.

"Három fiatal, húsz és harminc közötti férfi előbb bekopogott a lakásba, majd miután a bentiek furcsálták a késő esti kopogást, és nem nyitottak rögtön ajtót, a zárral kezdtek babrálni, és közben az ajtót rugdosták."

Miután hívták a rendőröket, elmenekültek a "bátor" tettesek, de előtte homofób matricákat ragasztottak az ajtajukra.

A rendőrök sajnos nem intézkedtek, arra hivatkozva, hogy nem sérült meg senki.

Szomorú, hogy ebben az országban már nem lehet biztonságban egy LMBTQ-ember.

[link]

2021. júl. 17. 20:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
39%
Pécsen cigányok verték össze a melegeket :D Azt ilyenkor miért felejted el megemlíteni?
2021. júl. 17. 20:09
 2/20 A kérdező kommentje:
Ők talán nem fidesz szavazók?
2021. júl. 17. 20:10
 3/20 anonim ***** válasza:
21%

Szivárványzászlót kilógatni provokáció.

Olyan, mintha bemennél Harlembe "I hate nigger" pólóban.

Esett volna bántódásuk,ha nem lógatják ki azt a rongyot?Nem.

Provokálási szándékkal tették ki.

2021. júl. 17. 20:11
 4/20 anonim ***** válasza:
20%

2

Nem.

2021. júl. 17. 20:11
 5/20 A kérdező kommentje:
Székely zászló Romániában talán nem provokáció? Akkor gondolom semmi gondod vele, ha román nacionalisták rátörik az ajtót azokra az erdélyi magyarokra, akik székely (vagy magyar, mert ilyet is láttam kint) zászlót tesznek ki a házukra. Ma én is kitettem a szivárványos zászlót. Eddig nem érdekelt az egész, még meleg sem vagyok, de kitettem.
2021. júl. 17. 20:13
 6/20 anonim ***** válasza:
14%

Ami nincs azt nem lehet támadni.

Ha a bzik úgy viselkednék mint a normálisabb emberek akkor nem támadná őket senki.

2021. júl. 17. 20:14
 7/20 anonim ***** válasza:
85%

Már unják a szavazóik hogy soros és brüsszel ellen kell harcolni. Mindig simán legyőzzük őket. Ez már nem buli. De a verjük meg a b--zit az már valami. Varrják a fehér is csuklyát mert abban még keményebbnek érzik magunkat.

Szép magyar jövő.

8/20 anonim ***** válasza:
4%
Miért kell ezzel a kérdéssel is provokálnod?
 9/20 A kérdező kommentje:
2021. júl. 17. 20:15
 10/20 anonim ***** válasza:
7%
9 ők hol verik a homokosokat?
2021. júl. 17. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!