Ha egy büfészakos diplomás, szűz, életképtelen fiatal vagyok, melyik pártot érdemes támogatnom a szavazatommal? Ki képviseli az érdekeimet? Ki teremtene nekem olyan világot, amiben könnyebben boldogulnék?
Kérdező, én gyárban dolgozom, irodai munkát végzek.
Pontosan látom hogy a melósok mit és hogyan végeznek mekkora energiabefektetés kell hozzá, és az iroda és a gyártósor különbségeit.
Az egyszerűen betanítható melós az nem sokat végez. Robot munkát igen, de ha elküldik nem gond, jön helyette másik. Betanítható.
A jó szakemberek, akik ÉRTIK is a dolgot, na azokat vadászni kell. De érdekes módon, ők nem is robotolnak a gyártósor mellett. Ők azok akik felügyelnek, besegítenek, megoldják a gondokat. Ők azok akikre azt mondom hogy olyan szaktudásuk van hogy nem sok ember tudja megcsinálni.
Egy ilyen szakember megtudná csinálni az irodai munkát. A betanítós nem.
Te, a leírásod alapján nem a kiemelkedő szaktekintély vagy...
Mert nem találtam szakmai munkát, vagyis olyan munkát, ami megfelel a végzettségemnek.
És itt a gyártósoron ismerek olyat is, akinek tanári diplomája van
Kifogás, kifogás, kifogás....
Ha akarnál változtatni megtennéd. Vagy túl lusta, vagy túl buta vagy hozzá.
Az egész generációnk ilyen nyafogós mint te?
"Ha akarnál változtatni megtennéd. Vagy túl lusta, vagy túl buta vagy hozzá."
Nem jut el az agyadig, hogy gyárban dolgozok 3 műszakban? Egyáltalán hogy van képed lustának nevezni egy gyári munkást, irodista takonygyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!