Ha egy büfészakos diplomás, szűz, életképtelen fiatal vagyok, melyik pártot érdemes támogatnom a szavazatommal? Ki képviseli az érdekeimet? Ki teremtene nekem olyan világot, amiben könnyebben boldogulnék?
Hát, a szociális nehézségeidtől eltekintve, egyik párt sem a kisembert támogatja, csak a saját zsebét.
Pedig még az is elég lenne, ha nem sanyargatnának feleslegesen, és hagynának élni... de nem...
Erre én is gondoltam néha, bár én -elvileg- keresett szakon tanulok, villamosmérnökként fogok télen végezni (remélem).
Biztos jobban keresnék villanyszerelőként, ha bevállalom, hogy 4-5 évet lehúzok egy tapasztalt villanyász mellett, aztán vállalkoznék... csak hát az egészség...
Irodai munkával nagyobb eséllyel élheted meg az öregkort, mint fizikai munkával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!