Miért kell egyes embereknek magyar zászlóval pózolniuk és mellé gyülölködni ezerrel?
Figyelt kérdés
Eddig egy értelmes embert nem láttam facebookon, akik magyar zászlóval, jelképekkel pózoltak. Általában 40-es, 50-es, 60-as éveiben járó vidékiekre jellemző ez. Mindegyikük beveszi a fidesz gyűlöletkeltő propagandáját, ha migránsokat állítják be ellenségnek, akkor ők az ellenség, ha a melegeket, akkor pedig ők azok. Szégyent hoznak a magyar jelképekre. A sok gyülöletszítás miatt remélem lesz kormányváltás.2021. júl. 17. 14:13
11/19 A kérdező kommentje:
Nem pózolok se magyar se szivárványos zászlóval mindkettő csak egy szimbólum, szerintem sokkal nagyobb problémák vannak a világon (klímaváltozás, cégek uralma, növekvő egyenlőtlenségek), mint ez az identitásharc. Viszont akik szivárványos jelképpel pózolnak fele annyit sem gyülölködnek, mint a trikoloros, kettőskeresztes, vesszen trianonos társai. Szivárványosoknak legalább az a céljuk, hogy elfogadó társadalomban éljünk ellenségkép nélkül, a nemzetieskedők folyamatosan gyülölködnek, nárcisztikusak mivel ők a "normálisak", konteókban hisznek, libsiznek ezerrel. Hányingerem van tőlük ez az igazság. Nemzeti jelképeket folyamatosan lejáratják ezzel.
2021. júl. 17. 22:58
12/19 A kérdező kommentje:
Ha a fidesz egy polgári, jobbközép, konzervatív párt lenne ami volt 1998-2002-ig semmi bajom nem lenne vele. De mióta egyre inkább jobbra tolódik, és szítja a feszültséget, ellenségképeket generál mindenképp lekell váltani. A nemmzeti radikalizmus amit a fidesz és a mi hazánk képvisel semmi jót nem hoz csak gyűlöletet!
2021. júl. 17. 23:05
13/19 anonim válasza:
A kérdező az aki gyülölködik ezerrel
14/19 A kérdező kommentje:
#13 A gyűlölködés ellen vagyok. Hol gyűlölködtem?
2021. júl. 18. 07:09
15/19 A kérdező kommentje:
Na meg eszembe jutott az is, hogy szivárványosoktól sose hallottam még azt, hogy rohadt nemzetiek, hazafi férgek, de a másik oldaltól hallani lehet a rohadt libsi, balos férgek károgásokat.
2021. júl. 18. 07:12
16/19 anonim válasza:
Kérdező, pedig pont ugyanolyan az utalkozas. Csak az ellentétes vélemények jobban megmaradnak.
18/19 anonim válasza:
Majmok Bolygója 3.01 - magyar kiadás
19/19 anonim válasza:
Szánalmas ez az ostoba propaganda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!