Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kell egyes embereknek...

Miért kell egyes embereknek magyar zászlóval pózolniuk és mellé gyülölködni ezerrel?

Figyelt kérdés
Eddig egy értelmes embert nem láttam facebookon, akik magyar zászlóval, jelképekkel pózoltak. Általában 40-es, 50-es, 60-as éveiben járó vidékiekre jellemző ez. Mindegyikük beveszi a fidesz gyűlöletkeltő propagandáját, ha migránsokat állítják be ellenségnek, akkor ők az ellenség, ha a melegeket, akkor pedig ők azok. Szégyent hoznak a magyar jelképekre. A sok gyülöletszítás miatt remélem lesz kormányváltás.
2021. júl. 17. 14:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
33%

"A sok gyülöletszítás miatt remélem lesz kormányváltás."

Akikre leváltanák, azok is ugyanezt teszik, csak más a célcsoport.

Szivárványos zászlóval pózol, közben szid mindenkit, aki nem támogatja az lmbt házasságot.Plusz köpködi a kereszténységet, eredeti családmodellt.

2021. júl. 17. 14:18
 2/19 anonim ***** válasza:
67%
"köpködi a kereszténységet, eredeti családmodellt." például? Esetleg mondjuk egyetlen forrás?
2021. júl. 17. 14:20
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
A baj az hogy az emberek nagyrésze vagy tudatlan és csak egoista mivel fogalmuk sincs hogy mi a magyarság vagy mi volt a múlt e széttépett nemzetnek. Fogalma sincs magyar létére hogy mit megkellett szenvedni és hányszor amikor világ égés tört ki vagy hány háború volt és közép pontban voltunk. Erről ennyit. Legalább tudná hogy mi a kettészakadt ország vagy mi az az 56 os forradalom. Vagy melyik király ki volt vagy milyen. Tanulni képtelen de kint akar lenni egy nemzeti ünnepen sörözni mert azt hiszi a legjobb dolga ez csak pialni haverokkal és kész letojja az egész fontos ünnepet. Augusztus 20 a államalapitas és az meg mi erre ezt kérdezik. Ennyi. Nem sok történelem tudó nemzeti magyar ember van. Mára ismerőseim közül se sok van akivel erről lehet beszélni vagy ilyesmi.
2021. júl. 17. 14:21
 4/19 anonim ***** válasza:
36%
Ez reakció a szivárványos hisztihullámra. Akció - reakció.
2021. júl. 17. 14:33
 5/19 anonim ***** válasza:
41%

Eddig egy értelmes embert nem láttam facebookon, akik szivárványos zászlóval, jelképekkel pózoltak.

Általában 20-as, 30-as,éveiben járó belpestiekre jellemző ez. Mindegyikük beveszi a libsevikek gyűlöletkeltő propagandáját, ha a magyarokat állítják be ellenségnek, akkor ők az ellenség, ha a külhoni magyarokat, akkor pedig ők azok.

2021. júl. 17. 14:37
 6/19 anonim ***** válasza:
34%
Neked miért kell gyűlölködni ezerrel?
2021. júl. 17. 14:38
 7/19 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem a Kérdező nem gyűlölködik, csak felhozott egy valós problémát, ami megmételyezi ezt a társadalmat vagy 19 éve...

"A sok gyülöletszítás miatt remélem lesz kormányváltás.":

Sajnos nem lesz, ez a társadalom nincs semmire sem felkészülve, 1989 óta folyamatosan butul elfele.

2021. júl. 17. 14:43
 8/19 anonim ***** válasza:
83%

Én tudom mire gondolsz kérdező, én sem szeretem ezt a nagy magyar zászlós elméletben nagyon erkolcscsosz réteget.

Viszont pont ugyanennyire irritáló és hazug a szivárványos "én mindenkit elfogadok".

A lényeg hogy ők jó embernek hiszik magukat, pedig olyan könnyű jelszavakban kiállni valami elvont csoport mellett, semmint kilépni a facebookrol és segíteni annak akinek tudunk- aki épp mellettünk van.

2021. júl. 17. 15:08
 9/19 anonim ***** válasza:
90%
A gyűlölet, a félelem, az, hogy nem vagyunk olyanok, mint a mások, ezek a legerősebb szervező erők. A szavazásra jogosultak 2/3-ánál működik, 1/3 pedig inkább senkire se szavaz.
2021. júl. 17. 15:09
 10/19 anonim ***** válasza:
29%
Miért kell egyes embereknek HOMOKOS zászlóval pózolniuk és mellé gyülölködni ezerrel?
2021. júl. 17. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!