Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire vagy dühösebb,Brüsszelre...

Kire vagy dühösebb,Brüsszelre vagy az Orbán kormányra?

Figyelt kérdés
2021. júl. 17. 13:14
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
17%
Többet profitálunk mi belőlük mint ők belőlünk? Aki ilyet leír azzal nem érdemes beszélgetni max vicc rovatban
2021. júl. 17. 15:52
 42/65 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy velünk mindenki szemétkedik,mindenki hibás,nekünk mindenki rosszat akar,mi nem tehetünk semmiről,gonosz ez a világ.
2021. júl. 17. 15:52
 43/65 A kérdező kommentje:

-Többet profitálunk mi belőlük mint ők belőlünk? Aki ilyet leír azzal nem érdemes beszélgetni max vicc rovatban-

szerintem meg ez az idézet lenne oda való. De cáfold meg mi nagy vagyon van kis hazánkban amire a mocsok eunak fáj a foga. A stadionok? Az adósságunk?

2021. júl. 17. 15:54
 44/65 anonim ***** válasza:
32%

"szerintem meg ez az idézet lenne oda való. De cáfold meg mi nagy vagyon van kis hazánkban amire a mocsok eunak fáj a foga. A stadionok? Az adósságunk?"

Ennél sokkal nagyobb dologra fáj a foguk.

A gyerekekre.

LMBT propagandákkal akarják tömni őket.

2021. júl. 17. 15:56
 45/65 A kérdező kommentje:
De lehet a kormányzati tvből rosszul értesült itt valaki nem mi küldünk euro milliárdokat ki hanem ők küldenek ide euro milliárdokat nekünk amit szépen le is nyulnak a honatyáink. Ne beszélj már ilyen sületlenségeket hogy a végén mi tartjuk el az eut,még ha a fidesz média ezt is mondja az egy dolog.
2021. júl. 17. 15:56
 46/65 A kérdező kommentje:
45 ös most te trollkodsz?
2021. júl. 17. 15:57
 47/65 anonim ***** válasza:
0%
43 ez nem igaz hogy mindenki ellenünk van, taktikai praktikai okok miatt tűnhet így. Mint az az iskolai szekálós bullying vagy mi. Ott van pár főkolompos, plusz talpnyaló csatlósok akik kipécéznek valakit de az osztály többségének nincs gondja a kipécézettel -vagy tök semleges vagy inkább még szimpatizál is vele valójában- de ha beindul a szivatás akkor mindenki a szivatók mögé áll be mert tudja hogy hasztalan kiállni a szivatott mellett, max csak magára is festet egy céltáblát. Lengyelek vannak velünk, olykor olykor támogató cseh és szlovén hangok... rajtuk kívül is biztos vannak velünk egyetértő országok akiknek viszont a háta közepére sem hiányzik hogy holmi alibi megfoghatatlan jogállami lózunggal bekóstolják, hiszen akinek nincs elég nagy támogatottsága a saját országában az könnyen elvérezhez kintről beugatók miatt
2021. júl. 17. 16:01
 48/65 A kérdező kommentje:

-plusz talpnyaló csatlósok akik kipécéznek valakit de az osztály többségének nincs gondja a kipécézettel-

Nem is értem évek óta miért minket? Lehet Orbánunk nem szimpatikus nekik. Egyébként valóban semmi okot mi nem adunk nekik erre. Szerintem tréfálkoznak velünk,soha nem volt pedig alap erre,minket csak mindig kipécéznek. Fránya az eu. Ez a Soros meg egyszerűen nem hagyott minket évekig békén. Most egy ideje lenyugodott. Vicc ez.

2021. júl. 17. 16:07
 49/65 anonim ***** válasza:
25%
Nem kell okot adni akkor is van aki belédköt. Ezzel mindenki tisztában van aki a körúrig eljut, valaki addig se jut el de mégis eu-szakértőnek hiszi magát
2021. júl. 17. 16:11
 50/65 A kérdező kommentje:
Kicsit hibásnak érzem igy utólag magam,mert a gyerek évzáró után a bizonyitványát látva mindenből kettest kapott. Rögtön felpofoztam az eredményért. Azt mondta az összes tanár pikkel rá azért adtak kettest neki mindenből. Ő pedig sokat tanult és szorgalmas is volt állitása szerint. Szerintem a tanárok tehetnek erről és nem a gyerek. Történnek ilyen dolgok. De lehet bemegyek és felpofozom a tanárokat ezért hiába is mondják majd hogy a gyerek eredménye kb ennyi. Fura egy világot élünk.
2021. júl. 17. 16:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!