Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a beteges ragaszkodás...

Mi ez a beteges ragaszkodás ahhoz, hogy itt Magyarországon minden rossz, minden tönkremegy, diktatúra van és jujj az orbán?

Figyelt kérdés

Tele van ez az oldal olyan kérdésekkel, amiben a legabszurdabb hülyeségeken rúgóznak nyilvánvalóan nem túl intelligens emberek. ÉS hiába ír le az ember konkrét tényeket, ezek azt is letagadják. Most például mondhatnám hogy egy kórház mellett dolgozom amit a kormány szépen felújított, de ezek azt is letagadnák, pedig nem jártak ott soha... Sőt lehet azt is megkérdőjeleznék hogy egyáltalán dolgozom e, mert ilyen kérdést csak egy buta fideszes írhat ki, aki nem is dolgozik, csak Mészárostól kapja a pénzt, hogy a propagandakérdéseket írkálja (Már ilyen válasz is volt)...

Szóval a kérdésem az lenne, hogy ezek az emberek mit szednek? Mert kétségtelenül jó cucc ?

2021. júl. 17. 06:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
100%
Eddig egy országgal sem találkoztam ahol a politika ennyire belemászik az emberek életébe. Azt nem tudom eldönteni hogy a politika betegíti meg az emberek elméjét, vagy eleve ilyenek az emberek itthon, és ez termeli ki a politikai tömörüléseket harmóniában a mentális állapotokkal. Az biztos, hogy ez egy nagyon beteg társadalom kórképe...
2021. júl. 17. 08:22
 32/74 anonim ***** válasza:
100%

Nos én független vagyok "mindkét oldaltól" bár a "jobb oldal" felé húz a szívem olyan párt nem nagyon van,a demokrácia jelenlegi állapotát egy viccnek tartom, se anyagi se kulturális alapja nincs.Ez tényleg viccesen de kleptokrácia oldaltól függetlenül, különböző ideológiákkal leöntve.

Egy kedvencem a témában:

állítólag Francia mondás-"Aki fiatalon nem baloldali annak nincs szíve, aki idősebben nem jobboldali annak nincs esze."

Na most ennek fényében:e mögött a jelenség mögött amiről kérdezel anyagi-egzisztenciális rettegés van bőven; a rendszerváltás után az előző rendszerből(1989-1990 előtti) megmaradt poltikai-gazdasági-média "elit" emberei -akik főleg a fővárosban koncentrálódnak-rettegnek az anyagi lecsúszástól a politikai kifizetőhelyek elvesztésétől, így minden eszközt megragadnának(akárcsak Orbán) , hogy visszaszerezzék ezt a "hatalmukat"...így kívülről nézve nagyon szánalmas vergődés ez, amikor kb. minden ideológiájuk mögött a pééééénz áll meg a hatalom gyakorlásának vágya.Hatalmas egojuk egyszerre vicces és szánalmas, nem látják a fától az erdőt, mindenféle zavaros ideológiákat próbálnak importálni nyugatról ami működött is valamelyest 2010-ig...ma már nem...egyáltalán nem, én csak az országot sajnálom valamelyest de annyi vigaszom van, hogy minden nép/ország idejut egyszer, hogy ilyen vezetősege legyen...

2021. júl. 17. 08:25
 33/74 anonim ***** válasza:
80%

"Magyarországon minden rossz, minden tönkremegy, diktatúra van és jujj az orbán?"

És mindezt azzal cáfolod hogy a közeledben lévő kórházat nagyon szépen felújították uniós pénzből.

Ha jól értem akkor ennyi..

2021. júl. 17. 08:35
 34/74 anonim ***** válasza:
15%
Én sem értem, gyakorlatilag 3-400 nettókat keres egy átlag ember diplomások 5-600 nettójáról nem is beszélve. Az ország szárnyal a bérek is, elképesztő jólét lett. Egészségügy is borzasztóan fejlődik, tömegközlekedés is. Gyakorlatilag az álmokat éljük.
2021. júl. 17. 08:41
 35/74 anonim ***** válasza:
27%

30: Elég ha meggondoljuk Gyurcsány milyen ügyesen ellopta és lemásolta sógora szakdolgozatát és milyen ügyesen eltüntette amikor ez kiderült. Ezt nevezem igazi balos értelmiséginek.

Karácsonynak meg egyszer van doktorátusa de aztán mégse. Van neki angol vizsgája de talán mégse.

De mi magyarok vagyunk a prolik akik nem értik, hogy mennyivel jobb lenne nekünk ha ők uralkodnának rajtunk.

El vagyok bűvölve.

2021. júl. 17. 08:47
 36/74 anonim ***** válasza:
37%
Orbán egy zsírcigány.
2021. júl. 17. 08:48
 37/74 anonim ***** válasza:
32%
Ezt szeretem a lúdtalpas ellenzékben. Tele pofával cigányoznak de a magyarok a rasszisták -:)
2021. júl. 17. 08:52
 38/74 anonim ***** válasza:
0%

Jujjj az Orbán!

(Huhh, rémálmom volt bocs...)

2021. júl. 17. 08:54
 39/74 anonim ***** válasza:
57%
Aki ma diktatúrát gondol, annak semmi tapasztalata nem volt a proletárdiktatúra idején. Aki úgy gondolja, hogy ma a politika belemászik az emberek életébe, az még sose várt a proletárdiktatúra idején a vállalati négyszög javaslatára a nyugati útlevele kiváltásához, vagy OTP öröklakása megvásárlásához. A vállalati négyszög (MSzMP, KISZ, szakszervezet, vállalati vezető) mondott rólad véleményt, hogy érdemes vagy-e arra az útlevélre, vezetékes telefonra, lakásvásárlásra (vevőkijelölés a vállalatoknál). Akinek semmi negatív emléke nincs a proletárdiktatúráról, az sikeresen kollaborált velük.
2021. júl. 17. 09:12
 40/74 anonim ***** válasza:
93%
3-400 nettókat keres egy átlag ember. Te nagyon h@lye hol keres ennyit egy átlagember? Itt van egy ksh kimutatás ami a valóságban kevesebb, mert mindekit belevettek és azt átlagolták: [link]
2021. júl. 17. 09:24
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!