Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha hatalomra is kerül az...

Ha hatalomra is kerül az ellenzék, mi a biztosíték arra, hogy jóléti államot fognak építeni és nem folytatnak megint neoliberális gazdaságpolitikát, ahogy 2010 elött tették?

Figyelt kérdés

2021. júl. 16. 20:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha nyernek, akkor koalíciós kormányzás jön.

Nem látszat koalíció egy virtuális párttal, hanem igazi.

Szerintem a Jobbik és a Momentum se nem liberális, se nem baloldali...és legfőképpen még soha nem folytattak semmilyen kormányzást.

2021. júl. 16. 21:10
 12/23 A kérdező kommentje:

Dobrev lesz a miniszterelnök, ha nyer az ellenzék. Gondolod, hogy ő nem ugyan azt csinálná, mint Gyurcsány?

Persze, azt mondom, hogy az összefogás még mindig jobb Orbánnál. Én csak azért szavazok rájuk, hogy ne Orbán legyen, de nem vagyok oda az ellenzékért sem

2021. júl. 16. 21:22
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne Dobrev? Szerintem Jakab lesz...de az is lehet, hogy Pálinkás József.

2021. júl. 16. 21:27
 14/23 anonim ***** válasza:
14%

13. mindegyik gyurcsány parancsait teljesíti.

"de az is lehet, hogy Pálinkás József." Ezt ugye te sem gondoltad komolyan!

2021. júl. 16. 21:31
 15/23 A kérdező kommentje:
Dobrev a legnépszerűbb
2021. júl. 16. 21:32
 16/23 anonim ***** válasza:
84%
Nem az elenzék fogja be tartani hanem az eu.Ami itt megy az vicc itt csökenek a bérek nem nőnek.Az eu-nak se jó gettó lesz Magyarországon mert gazdaságilag nem lesz haszna már pedig efelé tartunk.Akkor inkább ki dobnak minket akkor meg nem lesz mit elopni.
2021. júl. 16. 21:44
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy a fidesz másfél hónap alatt 65 milliót költött rá a facebookon, és isten tudja mennyit a többi médiában, hogy ezt mantrázza, még nem lesz igaz...sőt!

Pálinkást nemigen tudod hova tenni, ugye?!

2021. júl. 16. 21:51
 18/23 A kérdező kommentje:

Pálinkás Józsefről szerintem a választók 90%-a azt se tudja, hogy kicsoda.

Karácsony szerintem nem való miniszterelnöknek, az az ember egy vicc. A Jobbiktól meg sokan elpártoltak már, a legtöbb embernek hiteltelen. A baloldaliak sosem szavaznának rá a szélsőséges múltja miatt, a jobbosabb szavazóik meg átpártoltak már a Fideszhez/Mi Hazánkoz.

Ezért gondolom, hogy Dobrev lesz. Csak ő tudja legyőzni Orbánt.

2021. júl. 16. 21:58
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

"Attól, hogy a fidesz másfél hónap alatt 65 milliót költött rá a facebookon, és isten tudja mennyit a többi médiában, hogy ezt mantrázza, még nem lesz igaz...sőt!" Attól, még hogy művelet len vagy igaz............Sőt!

"Pálinkást nemigen tudod hova tenni, ugye?!" De, tudom az MTA volt elnöke, volt fideszes aki összeált gyurcsánnyal.

2021. júl. 16. 21:59
 20/23 anonim ***** válasza:
90%
Senkit nem érdeke csak Orbán takarodjón a bandájával együtt.Meg Kövérel aki széjelopta magát és az eu-bol is ki lépne.Hányok már ezektöl a nyugerektől.
2021. júl. 16. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!