Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mezei Fidesz szavazók...

A mezei Fidesz szavazók pusztán provokációból védik Mészáros Lőrincet?

Figyelt kérdés
Élek a jóhiszemű feltételezéssel hogy ők sem annyira sötétek, hogy elhiszik hogy az enyhén értelmi fogyatékos két összefüggő mondatot elmakogni alig tudó gázszerelő szakmunkás a magyar Bill Gates. De akkor mit éreznek, mikor minden áron bizonygatják hogy nincs ott semmi korrupció, minden vagyonát saját erejéből szerezte. Ez tényleg csak szándékos provokáció?
2021. júl. 16. 18:57
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
83%

Trumpot nem az állam stafírungolta ki.

Amúgy milyen érdekes, hogy Mészáros csillaga épp akkor emelkedett fel, mikor a Simicskáé lehanyatlott... Tényleg maguktól sikeresek ám ezek a nemzeti oligarchák...

"tényleg jobb mint Zuckerberg"

Végül is Zuckerberg otthagyta a Harvardot, Mészáros meg nem...

De itt kiderül, hogy egyérteműen a Mészáros a jobb:

https://www.youtube.com/watch?v=qqfXfEemCFw

Szerencsétlen Zuckerberg nem beszél magyarul, jön neki a közbeszerzési értesítő, oszt fingja nincs, hogy mit írjon. Sőt, még kisvasútja sincs a nyomorultnak :(

De Mészáros nem csak Zuckerbergnél jobb, hiszen olyan motiváló beszédet mondott, hogy hol van ahhoz képest Steve Jobs világhírű stanfordi beszéde:

"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek" - Üzeni a fiataloknak ez a polihisztor zseni.

2021. júl. 16. 19:53
 22/34 anonim ***** válasza:
23%
Gyurcsany hogy is lett milliardos, ha csak politizalt? :)))
2021. júl. 16. 19:54
 23/34 anonim ***** válasza:
12%
Kérdező, maga a kérdésed provokáció! a "mezei fideszes" megmondanád mit takar?
2021. júl. 16. 20:02
 24/34 anonim ***** válasza:
20%
Czegledi ugyved ur hova tuntette a milliardokat ami miatt jelenleg is birosagra jar? :) Fiatal kis ugyvedbojtar - mitol is lett milliardos? :)))
2021. júl. 16. 20:06
 25/34 anonim ***** válasza:
12%
A 24-es jól mondja! Na, nézzük balosok, hogy is számoltok el magatokkal?????
2021. júl. 16. 20:12
 26/34 anonim ***** válasza:
76%

"Na, nézzük balosok, hogy is számoltok el magatokkal?????"

Nem azért válaszolok, mert ez a kijelentés engem érint, ezért csak halkan kérdem: ti hogy számoltok el az ügyészséggel? Mert az itteni állítás szerint - és a propaganda szerint is - Czeglédi milliárdokat sikkasztott, aztán valahogy ez a sok szerencsétlen mégsem tudta elítéltetni. Ilyenkor mi van ? :D

Az ellenzék folyamatosan azért reklamál, hogy a Polt vezette ügyészség egy kazal sz@r, de nekem ebből az jön le, hogy szerintetek is. Miért a balosok számoljanak el magukkal, amikor a Fideszes ügyészség nem talált fogást Czeglédin? :D :D :D

"Gyurcsany hogy is lett milliardos, ha csak politizalt?"

úgy, hogy ő adott arra, amire Lőrincék nem. Övé az Altus Zrt, amit 1992-ben alapítottak. Ők legalább vették a fáradtságot, hogy tisztának látszódjon a dolog :D

2021. júl. 16. 20:21
 27/34 anonim ***** válasza:
17%

Ha, Polt Péter fideszes akkor hogy van ez:ugyeszseg.hu/ladislav-hamran-az-eurojust-elnokenek-az-ugyeszseg-napjan-magyarul-elmondott-beszede/

Az eurojust is méltatta Poltot, nem tudom mi ez a hajcihő.........................

2021. júl. 16. 20:26
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Ja, értem, drága 27-es provokátor! Ha valaki "ORBÁN ÉLŐ ISTEN" pólóban félrészegen méltatja Orbánt egy tüncin, akkor mi a probléma Orbánnal?!
2021. júl. 16. 20:28
 29/34 anonim ***** válasza:
0%
"Ja, értem, drága 27-es provokátor! Ha valaki "ORBÁN ÉLŐ ISTEN" pólóban félrészegen méltatja Orbánt egy tüncin, akkor mi a probléma Orbánnal?!" Remélem bevetted az esti gyógyszered! Az eurojust elnöke, és egy félrészeg pasas "kissé" más!
2021. júl. 16. 20:30
 30/34 anonim ***** válasza:
87%

"Az eurojust is méltatta Poltot, nem tudom mi ez a hajcihő"

Nem olvastad? A balosoknak kell elszámolni Czeglédi bűneivel, mert az ügyészség nem tudta elszámoltatni. Innentől két lehetőség van:

-mégsem volt bűncselekmény

-az ügyészség... :D

Dobd fel a labdát a fenti lepontozottaknak xD

2021. júl. 16. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!