A mezei Fidesz szavazók pusztán provokációból védik Mészáros Lőrincet?
Trumpot nem az állam stafírungolta ki.
Amúgy milyen érdekes, hogy Mészáros csillaga épp akkor emelkedett fel, mikor a Simicskáé lehanyatlott... Tényleg maguktól sikeresek ám ezek a nemzeti oligarchák...
"tényleg jobb mint Zuckerberg"
Végül is Zuckerberg otthagyta a Harvardot, Mészáros meg nem...
De itt kiderül, hogy egyérteműen a Mészáros a jobb:
https://www.youtube.com/watch?v=qqfXfEemCFw
Szerencsétlen Zuckerberg nem beszél magyarul, jön neki a közbeszerzési értesítő, oszt fingja nincs, hogy mit írjon. Sőt, még kisvasútja sincs a nyomorultnak :(
De Mészáros nem csak Zuckerbergnél jobb, hiszen olyan motiváló beszédet mondott, hogy hol van ahhoz képest Steve Jobs világhírű stanfordi beszéde:
"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek" - Üzeni a fiataloknak ez a polihisztor zseni.
"Na, nézzük balosok, hogy is számoltok el magatokkal?????"
Nem azért válaszolok, mert ez a kijelentés engem érint, ezért csak halkan kérdem: ti hogy számoltok el az ügyészséggel? Mert az itteni állítás szerint - és a propaganda szerint is - Czeglédi milliárdokat sikkasztott, aztán valahogy ez a sok szerencsétlen mégsem tudta elítéltetni. Ilyenkor mi van ? :D
Az ellenzék folyamatosan azért reklamál, hogy a Polt vezette ügyészség egy kazal sz@r, de nekem ebből az jön le, hogy szerintetek is. Miért a balosok számoljanak el magukkal, amikor a Fideszes ügyészség nem talált fogást Czeglédin? :D :D :D
"Gyurcsany hogy is lett milliardos, ha csak politizalt?"
úgy, hogy ő adott arra, amire Lőrincék nem. Övé az Altus Zrt, amit 1992-ben alapítottak. Ők legalább vették a fáradtságot, hogy tisztának látszódjon a dolog :D
Ha, Polt Péter fideszes akkor hogy van ez:ugyeszseg.hu/ladislav-hamran-az-eurojust-elnokenek-az-ugyeszseg-napjan-magyarul-elmondott-beszede/
Az eurojust is méltatta Poltot, nem tudom mi ez a hajcihő.........................
"Az eurojust is méltatta Poltot, nem tudom mi ez a hajcihő"
Nem olvastad? A balosoknak kell elszámolni Czeglédi bűneivel, mert az ügyészség nem tudta elszámoltatni. Innentől két lehetőség van:
-mégsem volt bűncselekmény
-az ügyészség... :D
Dobd fel a labdát a fenti lepontozottaknak xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!