A mezei Fidesz szavazók pusztán provokációból védik Mészáros Lőrincet?
"hogy a világon semmi visszaélést nem tudtak megszellőztetni, bizonyítani?"
Gyakorlatilag minden héten kibukik valami fideszes vagy fidesz közeli eu pénzszivattyú, korrupció, csalás botrány. Van bármi következménye? Nincs. Ez Orbánisztán jóreggelt.
" Nyugodtan személyeskedhetsz, abból nem lesz bizonyíték!:):)"
Miért mi vagyok én ügyészség hogy bizonyítékokat hozzak?
Ja hogy azt Polt Péter vezeti, aki nyakig a fidesz seggéből lóg ki. :) Miről is beszélünk?
#9 az a helyzet, hogy 2010 előtt egyszer már majdnem tönkrement.
Bár valóban nem volt csóró, de közelébe sem volt a 100 leggazdagabb magyar listájához, aztán mit ad Isten (no meg Orbán barátsága- ezt maga Mészáros is elismeri), pár év alatt valóra váltotta az amerikai álmot itt a magyar ugaron. Mert hát olyan okos, mint a Zuckerberg ugye.
"Gyakorlatilag minden héten kibukik valami fideszes vagy fidesz közeli eu pénzszivattyú, korrupció, csalás botrány. Van bármi következménye? Nincs. Ez Orbánisztán jóreggelt." gyakorlatilag hazudsz, nem igaz, hogy hetente megbukik egy fideszes, ez a "botránysűrűség" inkább a baloldalra igaz, ahol vagy cigarettát csempésznek, vagy bitcoint lopnak, vagy rémisztő képződménynek titulálják magyarország lakosságának a többséségt!
"Miért mi vagyok én ügyészség hogy bizonyítékokat hozzak?"
Szóval elismered,hogy nincssenek bizonyítékaid, akkor viszont ne vádolj!
Polt péter mitől fideszes?
Szerintem Mészáros Lőrinc és jól példázza azt, hogy milyen is ez a rendszer. Szinte semmilyen más normális rendszerben, ahol ugyanúgy VAN korrupció és túlszámlázás ( nahát, még ilyet ) nem fordul elé az, hogy ilyen nyíltan lehet szembesülni azzal kit tol az aktuális kormány/hatalom. Máshol céghálózatokba megy, szolgáltatásokkal tisztára mossák, kisebb tételekben eljut kevésbé feltűnően a kellő helyre, de ilyet mint ez, szerintem még a világ nem látott. Süt a paliról, hogy buta mint a föld és még engedik is szóhoz jutni valamint hagyják hogy a média kereszttüzében mozogjon...
Lehetne ezt úgy is csinálni, hogy ne legyen feltűnő és ne derüljün ki.
Ez a módszer ez már szinte olyan, mintha az ország pofájába tolnák, hogy: " látjátok baccátok meg, ezen a félkegyelműn mossuk ki a pénzeteket, jó mi? " Mintha csak egy baromi nagy polgárpukkasztás lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!