Úgy látom sok esze valóban nincs annak, aki ennyire ragaszkodik a vakcinához.
2021. júl. 16. 17:05
12/21 anonim válasza:
"Ezt senki nem is vitatta."
Akkor minek kötöttél bele a másik válaszolóba olyasmivel, ami abszolút nem releváns?
2021. júl. 16. 17:10
13/21 anonim válasza:
De, releváns, hogy a hülyét felvilágosítsuk, mert látszólag ennyi jött át neki, hogy" höhö, most aztán jól be lesz ám mindenki ótva, höhö".
Ne legyél ostoba.
Ne tetézd!
2021. júl. 16. 17:12
14/21 anonim válasza:
Nem világosítottad fel semmivel, hisz ő azt állítota, hogy mostmár 100% lesz ott az átoltottság. Ez pedig így is van, a válaszod ezt nem befolyásolja.
2021. júl. 16. 17:15
15/21 anonim válasza:
14.
De milyen áron te nagyon hülye?
Bazdmeg, ennyire hülye nem lehetsz.
Most hagyta ott az egyébként is nulla egészségügyet 4000 ember.
Most megint elmegy ki tudja mennyi.
Ne legyél már idióta bammeg!
2021. júl. 16. 17:17
16/21 anonim válasza:
És ez megint semmilyen szempontból nem releváns abban a kérdésben, hány százalék van/lesz beoltva az egészségügyben.
Nagyon nem megy ez neked, ne erőlködj!
2021. júl. 16. 17:25
17/21 anonim válasza:
16.
De, releváns:)
Tudod ha nem lennél korlátolt, akkor nem csak azt vennéd alapul, hogy milyen intézkedés történik, hanem azt is, hogy mi a következménye.
Magas ez neked, valljuk be:D
Én innentől kezdve befejeztem ezt a bohóckodást, menthetetlenül ..... vagy.
2021. júl. 16. 17:30
18/21 anonim válasza:
Alapul is veszem, csak veled ellentétben van annyi eszem, hogy olyan kérdésnél nem erőlködök ilyesmivel, amire ez nem válasz.
2021. júl. 16. 17:34
19/21 anonim válasza:
Nos, a kerdesre a valaszt ugyan nem tudom - csak annyit, hogy a parom (orvos) nem oltott -, de a kormany szerint sok lehet koztuk a virustagado.😆 A (nem tul) dekorativ torzs ugyanis azt hazudta februarban, hogy az egeszsegugyi dolgozok tobb, mint 90%a oltott. (Parom szerint akkor az oltatlanok tobbsege az o kornyezeteben koncentralodik😁.) Ezutan a kormany szocsoven (az origon) azt lehetett olvasni, hogy Franciaorszagban sok a virustagado orvos es nover, ezert kotelezni kell oket az oltasra, maskepp nem megy. Ezutan Orban bejelenti az egeszsegugyi dolgozok kotelezo oltasat. A formallogika szabalyai szerint, korabban hazudtak es ami meg rosszabb, a magyar egeszsegugyi dolgozok kozott is felutotte a fejet a virustagadas.😆
2021. júl. 16. 18:14
20/21 anonim válasza:
Bátyám és munkatársai közt is sok a nem oltott..de amint hallom sokan pattanának külföldre vagy magánszektorba..sokan fogják megtagadni szerintem..én azt tenném legalábbis..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!