Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted melyik probléma a...

Szerinted melyik probléma a legjelentősebb jelenleg Magyarországon?

Figyelt kérdés

2021. júl. 15. 21:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
53%
A fidesz tevékenysége.
2021. júl. 15. 21:28
 12/28 anonim ***** válasza:
28%
Egyértelmű hogy jelenelg az lmbtq okozza a legnagyobb károkat
2021. júl. 15. 21:30
 13/28 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem a magas ingatlanárak, de még az albérletárak is magasak.

De ismét csak azt tudom mondani hogy aki gazdag az meg se érzi ezeket, több ismerősömnek is már van saját háza pedig csak 22 évesek és csak azért mert szüleik felvásárolták magukat ingatlanokkal egyik ismerősöm apjának 5 háza van, nem is dolgozik semmit, mert 3 albérletből van elég pénze.

Szerintem ezt kéne korlátozni, hogy 1 személynek ne lehessen több ingatlanja, más meg gürcöl hogy kitudja fizetni az albérletet. Ez a legnagyobb patkányság...

Aki alapból gazdag az tovább fog gazdagodni és még vagyonosabb lesz, pláne azt se értem aki régen jól keresett és jó módban leélhette a munkás éveit, akkor miért kaphat milliós nyugdíjat? Más nyugdíjas meg 80.000Ft-tal kell hogy beérje úgy hogy egyedül él és a gyógyszereket is alig tudja kiváltani.

Hiába szeretem Magyarországot, vannak olyan társadalmi problémák amik miatt legszívesebben öngyilkos lennék.

2021. júl. 15. 21:38
 14/28 anonim ***** válasza:
81%

Mi a legnagyobb probléma? Magas albérlet árak? A társadalom elöregedése? Az oktatás és az egészségügy siralmas állapota? Dehogy is! Nehogy olyan mesekönyvet olvassanak a gyerekemnek amiben van egy meleg karakter!

Jelenleg hogy ez a top 1 megszavazott probléma? Komolyan az emberek vagy nem akarnak felelősek lenni bármiért (mert hát az LMBTQ is csak a Nyugat támadása természetesen) vagy csak beteges módon eltorzultak a prioritásaik.

2021. júl. 15. 21:45
 15/28 anonim ***** válasza:
26%

"Magas albérlet árak?" Ez mindenhol így van, az utóbbi időkben mindehol nőttek az ingatlanárak nagy mértékben.

"A társadalom elöregedése?" Ez tényleg minden K-európai,Közép-európai országban égető kérdés.

"Az oktatás és az egészségügy siralmas állapota?" Ez nem igaz!

2021. júl. 15. 21:59
 16/28 anonim ***** válasza:
71%
#15 Tegyük fel, hogy mindenben igazad van. Így sem értem miért pont az LMBTQ van a toppon. Az hogy máshol is ez a helyzet nem változtat a problémák komolyságán.
2021. júl. 15. 22:14
 17/28 anonim ***** válasza:
82%

Akik nem értik, hogy miért van most az LMBTQ történet a toppon, megsúgom: Tavaly ősszel volt talán, amikor Dúró Dóra ledarálta azt a meleg mesekönyvet vagy micsodát, és ezt a Fidesz megméricskélte, hogy erre a társadalom egy része rezonál. Várták a megfelelő időpontot - nem véletlen az EB-vel egyszerre való időzítés sem - hogy hozzanak egy ilyesmi törvényt, amivel két legyet ütnek egyetlen csapásra: itthon jól meg lehet mutatni hogy fityiszt kapott a "meleglobbi", külföld fele meg azért jó, mert megint fel lehet jó erősen bhaszni az Európai Unió agyát (ez már folyamatban is van) amire újabb Brüsszel-ellenes kampányt lehet majd ősztől felépíteni.

Semmi mást nem szolgál ez a törvény, mint a Fidesz népszerűségének emelkedését az elkövetkező választások fényében.

2021. júl. 15. 22:32
 18/28 anonim ***** válasza:
85%
A körkörös irányú folyamatos ellenségeskedés.
2021. júl. 15. 22:54
 19/28 anonim ***** válasza:
40%
A fidesz
2021. júl. 15. 23:03
 20/28 anonim ***** válasza:
59%
A DK.
2021. júl. 15. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!