Ha IQ teszthez lenne kötve a szavazati jog melyik párt nyerne?
"Végül a Fideszt támogatók átlagéletkora 45 év, relatív többségük szakmunkásképzőt végzett, illetve majd kétharmaduk kisebb városokban vagy községekben él.”
Egy a tavaly napvilágot látott, igen ellentmondásos tanulmány szerint a jobboldali politikai nézeteket követők többnyire kevésbé intelligensek baloldali nézetű embertársaiknál, továbbá, az alacsonyabb intelligenciájú gyerekek felnőttkorukra gyakrabban válnak rasszistává és homofóbbá.
A kutatást vezető Dr. Gordon Dodson pszichológusprofesszor szerint a jelenség hátterében az állhat, hogy az ilyen ideológia nem túl bonyolult rendszerbe foglalja a világot, és ezzel segít annak megértésben azoknak is, akik egyébként szerényebb szellemi képességűek. Vagyis nem a konzervatívok butábbak, hanem a butább emberek között több a konzervatív.
Egyszerű tény hogy a jobberek/fideszesek buták.
A fidesz propaganda is az 1bites szavazóknak szól.
Faék egyszerű, rettegj mindentől, de orbán megvéd. És a nagy harcost mindig támadja valami.
#23 én se vagyok fideszes, de ez nagyon szektás hozzáállás, ez egy sztereotípia, még jó, hogy a nyuggert nem tetted hozzá :) Az én környezetemben rengeteg fideszes él, egyikük sem ilyen, persze van akire jobban hat a Fidesz propaganda. Nagyrészt nem fanatikusak, hanem átlagos emberek, akik a kisebbik rosszra szavaznak (ő megfogalmazásuk, mégha nem is értek egyet).
Nyilván az én ismerősi köröm nem reprezentatív az egész társadalomra, de ez a hozzáállás csak még jobban megosztja és radikalizálja az embereket.
Milyen bizonyíték? Többet is belinkeltem, ott meg linkelve van a VALÓDI kutatási eredmény.
A fideszes szennyoldalad meg összezagyvál mindenféle hazugságot, de kutatási eredményt nem linkel.
Igénytelen, buta primitív fidesz szolga a 888.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!