Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha IQ teszthez lenne kötve a...

Ha IQ teszthez lenne kötve a szavazati jog melyik párt nyerne?

Figyelt kérdés
Tegyük fel 130-as IQ alatt senki sem szavazhatna.
2021. júl. 15. 10:31
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
78%
Megfelelő számú érdeklődő hiányában elmaradna a választás.
2021. júl. 15. 13:17
 22/33 anonim ***** válasza:
25%

"Végül a Fideszt támogatók átlagéletkora 45 év, relatív többségük szakmunkásképzőt végzett, illetve majd kétharmaduk kisebb városokban vagy községekben él.”

[link]

Egy a tavaly napvilágot látott, igen ellentmondásos tanulmány szerint a jobboldali politikai nézeteket követők többnyire kevésbé intelligensek baloldali nézetű embertársaiknál, továbbá, az alacsonyabb intelligenciájú gyerekek felnőttkorukra gyakrabban válnak rasszistává és homofóbbá.

[link]

A kutatást vezető Dr. Gordon Dodson pszichológusprofesszor szerint a jelenség hátterében az állhat, hogy az ilyen ideológia nem túl bonyolult rendszerbe foglalja a világot, és ezzel segít annak megértésben azoknak is, akik egyébként szerényebb szellemi képességűek. Vagyis nem a konzervatívok butábbak, hanem a butább emberek között több a konzervatív.

2021. júl. 15. 14:23
 23/33 anonim ***** válasza:
17%

Egyszerű tény hogy a jobberek/fideszesek buták.

A fidesz propaganda is az 1bites szavazóknak szól.

Faék egyszerű, rettegj mindentől, de orbán megvéd. És a nagy harcost mindig támadja valami.

2021. júl. 15. 14:25
 24/33 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező, erre sajnos nem fogsz választ kapni. Mindenki okosnak hiszi magát és az általa támogatott pártra szavaz.
2021. júl. 15. 14:33
 25/33 anonim ***** válasza:
89%
23, mondja aki egy véleményt tényként kezel...
2021. júl. 15. 14:33
 26/33 anonim ***** válasza:
18%
Nem vélemény hanem kutatási eredmény.
2021. júl. 15. 14:41
 27/33 anonim ***** válasza:
78%

#23 én se vagyok fideszes, de ez nagyon szektás hozzáállás, ez egy sztereotípia, még jó, hogy a nyuggert nem tetted hozzá :) Az én környezetemben rengeteg fideszes él, egyikük sem ilyen, persze van akire jobban hat a Fidesz propaganda. Nagyrészt nem fanatikusak, hanem átlagos emberek, akik a kisebbik rosszra szavaznak (ő megfogalmazásuk, mégha nem is értek egyet).

Nyilván az én ismerősi köröm nem reprezentatív az egész társadalomra, de ez a hozzáállás csak még jobban megosztja és radikalizálja az embereket.

2021. júl. 15. 14:42
 28/33 anonim ***** válasza:
58%
26.amire nincs bizonyítékod, de ha már a kutatási eredményeknél tartunk: [link]
2021. júl. 15. 14:43
 29/33 anonim ***** válasza:
13%

Milyen bizonyíték? Többet is belinkeltem, ott meg linkelve van a VALÓDI kutatási eredmény.

A fideszes szennyoldalad meg összezagyvál mindenféle hazugságot, de kutatási eredményt nem linkel.

Igénytelen, buta primitív fidesz szolga a 888.

2021. júl. 15. 16:11
 30/33 anonim ***** válasza:
58%
Az index a priítiv balos szennyoldal, amiből linkelték libsikém!
2021. júl. 15. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!