Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Doktor Gődény miért erőlködik...

Doktor Gődény miért erőlködik még mindig? Már vége van a járványnak és az oltási igazolvány sem kell már.

Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 21:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Vége van?Legyen igazad.De valószínűleg messze még a vége.

Már bemutatásra került a delta+ variáns is....

[link]

2021. júl. 14. 22:11
 12/23 A kérdező kommentje:

Akkor szerintetek készüljek úgy, hogy távoktatás lesz?

Mert ki kéne venni albérletet az egyetem miatt, de ha marad a távoktatás, akkor nem veszem ki.

2021. júl. 14. 22:16
 13/23 anonim ***** válasza:
74%

az előválasztás nehezítése miatt garantált a következő korlátozás.

akkor teljes eu támogatás megvonás a fidesz lopásai miatt, ami alap a brüsszel ellenes kampányhoz, plusz tele vannak a raktárak fel nem használt kínai vakcinával.

ezeket fel kell használni nyomós okkal, mivel eladni nem lehet, mert semelyik országnak sem kell.

2021. júl. 14. 22:25
 14/23 anonim ***** válasza:
80%

,,Mert ki kéne venni albérletet az egyetem miatt, de ha marad a távoktatás, akkor nem veszem ki."

Látod kérdező én is ezzel vagyok problémában. Nem akarok 2 havi kauciót letenni úgy hogy nem tudom lesz-e egyetem és meddig. Azért a cigány ha már előadja ezt a színjátékot legalább szólhatna előre.

2021. júl. 14. 22:32
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
1,4 millárd volt a cége forgalma. Ez elég nyomós ok.
2021. júl. 14. 22:54
 16/23 anonim ***** válasza:
84%
Tévesen informált vagy kérdező. A járványnak nincs vége, igaz lassan, de nő a fertőzöttek száma, szeptembertől pedig készítsd az oltási igazolványodat, sőt a maszkodat is.
2021. júl. 15. 00:12
 17/23 anonim ***** válasza:
76%
Mert őszre már be van tervezve a "4. hullám". Ezért növelik a statisztikában a számokat.
2021. júl. 15. 08:09
 18/23 anonim ***** válasza:
83%

Franciaország a tesztország, ha ott átmegy s dolog, akkor mindenhol. Nézd Anglia most enyhít, miközben Franciaország szigorít. Volt is mozgolódás.

Romániában is volt, de a média úgy számolt be róla, hogy "néhány náci ..."

Nem nácik voltak, és 10 ezer ember volt.

Szólval, ha Franciaországban átmegy egy olyan nagyobb felkelés nélkül, hogy pelenkát kell hordani és megkell csókolni egy varangyos békát, akkor egész európában átmegy, mert itt az euban a franciák a legbátrabbak,és a legösszetartóbbak.

2021. júl. 15. 11:17
 19/23 Molettimado ***** válasza:
46%
Mert egy igazi kuruzsló és a sok idióta neki hisz.
2021. szept. 11. 00:32
 20/23 anonim ***** válasza:

Te meg a tévének az kicsit cikibbXD

2021. szept. 12. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!