Akik csupán csak a védettségi igazolvány miatt kérték az oltást most joggal érezhetik magukat becsapva?
Figyelt kérdés
Sokan kizárólag csak a kártya miatt kérték a vakcinákat,abból a megfontolásból,hogy nélküle belföldön sem tudnak majd nyaralni menni.
Erre föl most,hogy jön az igazi nyári szezon már nincs is szükség rá.
Ha már zsarolunk ,akkor az legalább legyen következetes..
2021. júl. 3. 15:10
1/14 anonim 

válasza:

Teljesen jó volt ez a motivációs eszköz. Amúgy most is van, ahol kell kártya. És a következő szigorítási hullámban ezek száma csak nőni fog.
2/14 anonim 

válasza:

Lesz még rá szükségük , ősszel újra kelleni fog
3/14 anonim 

válasza:

Ne légy naív kérdező... Túl könnyű lenne az élet, ha a kormány kiszámíthatóan és logikusan intézkedne. A felcsuti dagadtnak az az öröm, ha az van, amit ő akar. Ez van akkor, ha egy elmebeteg banda kerül hatalomra. A kiszámíthatóság és a jogbiztonság már rég leomlott.
Ui.: Várom a Gyrucsány rosszabb és hasonló kommenteket a Fidesznyikektől.
4/14 anonim 

válasza:

Miert lennenek becsapva, megkaptak az igazolvanyt! :)
5/14 anonim 

válasza:

Én megmondom őszintén még le is csuknám őket.
6/14 anonim 

válasza:

Azt hisznek amit akarnak, előbb vagy utóbb úgyis vége lesz a járványnak, és ha vége lesz, akkor értelmetlen a plasztikkártya.
7/14 anonim 

válasza:

fidernyák-tempóval zsarolnak ezek mind.
8/14 anonim 

válasza:

Legalább beoltva lettek. Az oltás életét ment.
9/14 anonim 

válasza:

Nekem hiába törölték el a maszkviselést, akkor is hordani fogom mindenhol, mindig. Az védeccségi igazolványomat is felmutatom, ha kérik, ha nem. Addig nem megyek be a helyre, amíg meg nem nézik! Nem hiába vagyok olyan büszke rá, hogy én védett vagyok! Nem figadom el ezeket a szabályokat, ugyan úgy betartom az óvintézkedéseket, hiszen a járvány még mindig tombol, nagyon félünk, elakarjuk kerülni a halált!
10/14 anonim 

válasza:

Akik nem kérték az oltást, azokat megértem, akik kérték az oltást, mert féltek a betegségtől, azokat is megértem. De akik a kártyáért mentek, azok érezzék is becsapva magukat, elvtelenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!