Nem szörnyű ez a politika, amit Cseh katalin művel?
"És ha én melegként üzemeltetek társasjáték klubot? Semni szexuális, sima társasok. Több kamat is kedvel, jófej vagyok.
Ha van pasim és nem titkolom ezt, törvényt sértek?" Ez nem törvény sértés, az lenne az, ha nyitnál egy klubot, ahol népszerűsítenéd, beszélgetnél erről a témáról.
44: nem csak népszerűsíteni, hanem megjeleníteni is tilos:
"...valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg.”
Vagyis ha valaki felvállaltan meleg, akkor ő személyében meg is jeleníti a homoszexualitást, nemde?
"44: nem csak népszerűsíteni, hanem megjeleníteni is tilos:
"...valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg.”
Vagyis ha valaki felvállaltan meleg, akkor ő személyében meg is jeleníti a homoszexualitást, nemde?" Nem kell szándékosan félreértelmezni a törvényt, a kormányszakértők mondták, hogy lesz felvilágosítás, de azt csak szaakavatottak csinálhatják valamint a tvben nem jelnhet meg meleg karakter. Ez zt jelenti ha valaki meleget jelenít meg, nem azt ha egy meleg szinész heterót jelenít meg.
46: tehát a köztévé a Szomszédok azon epizódjait, amelyekben Oli úr szerepel, aki meleg fodrászt játszik, csak 18-as karikával este 10 óra után adhatja majd le?
Én láttam gyerekként, és nem lettem tőle homo.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!