Most akkor mégis elveszik a migránsok a magyar emberek munkahelyét?
"A külföldi tulajdonban lévő vállalatok az eddigi 10 százalékos limit helyett ezentúl a munkavállalói létszámuk 20 százalékáig alkalmazhatnak külföldi munkavállalókat. Szijjártó szerint ha nem növelik meg ezt a limitet, akkor nem nálunk fognak beruházásokat indítani ezek a cégek, és rosszabb esetben el is hagyják az országot."
Forrás : Szíjgyártó Peti fb oldala.
Szokásukhoz híven megint arcon köpik a választóikat.
De Ti egyáltalán bánjátok ezt?
🤔
Azért van baj nálatok.
Azért van munkaerőhiány mert alamizsnáért akarnak dolgoztatni.
Jberényben is bővül az egyik gyár.
Aki nem szalagon van annak jó fizetés jut, a szalagra meg mennek az ukránok.
Oda konkrétan nem keresnek magyart.
Szóval ha nincs munkerő, ne fizetést emeljünk hanem hozzunk ukránokat, megmegriket.
Yeah
Ezért tart ott az ország ahol.
"Nyilván vannak olyan munkahelyek ahol már hazai munkavállalókkal nem tudják betölteni a helyeket."
Túlnyomórészt ilyenek vannak. Nálunk már csak román meg ukrán van, mert a magyar nem jön 600 ezerért.
"Azért van munkaerőhiány mert alamizsnáért akarnak dolgoztatni."
Van azé baj gyerekem. Ez azé nem alamizsna. Ha ekkora pofád van mért nem jelentkezel?
#15 Most volt munkaidőkeret zárás? Hány évig gyűjtögetted a túlórát?
Valamiért nem túl meggyőző, hogy előtte 70 ezer volt a számlán🤣
De tudom, pont előtte vettél tengeralattjárót.😆
(véletlenül nem te vagy az a kamionos, aki a hónap 90%-át nyugaton tölti, de mindig mutogatja a fizetését?)
"Nincs helyi munkaerő??"
Jellemzően nincs. Békés megyében élek, ahol hírhedten magas munkanélküliséget szoktak emlegetni. Képzettséget nem igénylő munkára (kertrendezés) óránkét háromezer forintért nem találtam embert.
HAhahahhahahhaahhahahhhaahaaaaaaaaa
Ez a brokkoli békés megyében nem talált 3000/óráért embert :D
Meghalok :D
"(véletlenül nem te vagy az a kamionos, aki a hónap 90%-át nyugaton tölti, de mindig mutogatja a fizetését?)"
Bár nem én vagyok akinek a kérdést írtad, de mért gondolod, hogy egy belföldi kamionos vagy buszos nem kap meg minimum 400 -at? Ehhez nem kell egy percet se se nyugaton se a keleti blokkban tölteni. Át se kell lépnie a határt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!