Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most akkor mégis elveszik a...

Most akkor mégis elveszik a migránsok a magyar emberek munkahelyét?

Figyelt kérdés

"A külföldi tulajdonban lévő vállalatok az eddigi 10 százalékos limit helyett ezentúl a munkavállalói létszámuk 20 százalékáig alkalmazhatnak külföldi munkavállalókat. Szijjártó szerint ha nem növelik meg ezt a limitet, akkor nem nálunk fognak beruházásokat indítani ezek a cégek, és rosszabb esetben el is hagyják az országot."

Forrás : Szíjgyártó Peti fb oldala.

Szokásukhoz híven megint arcon köpik a választóikat.

De Ti egyáltalán bánjátok ezt?

🤔

2021. júl. 14. 19:58
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Azért van baj nálatok.

Azért van munkaerőhiány mert alamizsnáért akarnak dolgoztatni.

Jberényben is bővül az egyik gyár.

Aki nem szalagon van annak jó fizetés jut, a szalagra meg mennek az ukránok.

Oda konkrétan nem keresnek magyart.

2021. júl. 14. 20:08
 12/34 anonim ***** válasza:
45%
Nincs helyi munkaerő?? Ekkora munkanélküliség mellett? Több százezerrel nőtt a kényszer közmunkások száma. És Szijártónak az a legfontosabb, hogy ukránoknak teremtsen munkát meg araboknak?
2021. júl. 14. 20:09
 13/34 A kérdező kommentje:

Szóval ha nincs munkerő, ne fizetést emeljünk hanem hozzunk ukránokat, megmegriket.

Yeah

Ezért tart ott az ország ahol.

2021. júl. 14. 20:09
 14/34 anonim ***** válasza:
52%

"Nyilván vannak olyan munkahelyek ahol már hazai munkavállalókkal nem tudják betölteni a helyeket."

Túlnyomórészt ilyenek vannak. Nálunk már csak román meg ukrán van, mert a magyar nem jön 600 ezerért.

2021. júl. 14. 20:18
 15/34 anonim ***** válasza:
64%

"Azért van munkaerőhiány mert alamizsnáért akarnak dolgoztatni."

Van azé baj gyerekem. Ez azé nem alamizsna. Ha ekkora pofád van mért nem jelentkezel?

[link]

2021. júl. 14. 20:20
 16/34 anonim ***** válasza:
66%

#15 Most volt munkaidőkeret zárás? Hány évig gyűjtögetted a túlórát?

Valamiért nem túl meggyőző, hogy előtte 70 ezer volt a számlán🤣

De tudom, pont előtte vettél tengeralattjárót.😆

(véletlenül nem te vagy az a kamionos, aki a hónap 90%-át nyugaton tölti, de mindig mutogatja a fizetését?)

2021. júl. 14. 20:29
 17/34 anonim ***** válasza:
64%

"Nincs helyi munkaerő??"

Jellemzően nincs. Békés megyében élek, ahol hírhedten magas munkanélküliséget szoktak emlegetni. Képzettséget nem igénylő munkára (kertrendezés) óránkét háromezer forintért nem találtam embert.

2021. júl. 14. 20:35
 18/34 anonim ***** válasza:
69%
Akit találtam meg egy napig jött, másnap berúgott, nem jött. Aztán két napig jött megint berúgott nem jött és így tovább...
2021. júl. 14. 20:36
 19/34 anonim ***** válasza:
45%

HAhahahhahahhaahhahahhhaahaaaaaaaaa

Ez a brokkoli békés megyében nem talált 3000/óráért embert :D

Meghalok :D

https://www.youtube.com/watch?v=-NPKw__qQo0&t=332s

2021. júl. 14. 20:37
 20/34 anonim ***** válasza:

"(véletlenül nem te vagy az a kamionos, aki a hónap 90%-át nyugaton tölti, de mindig mutogatja a fizetését?)"

Bár nem én vagyok akinek a kérdést írtad, de mért gondolod, hogy egy belföldi kamionos vagy buszos nem kap meg minimum 400 -at? Ehhez nem kell egy percet se se nyugaton se a keleti blokkban tölteni. Át se kell lépnie a határt.

2021. júl. 14. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!