Mi rá a garancia, hogy Szijjártó migránsai nem maradnak itt?
Most duplázta épp meg a befogadható migránsok számát: [link]
Mert ugye a menedékkérők is csak ideiglenesen kapnak oltalmat, ahogy a vendégmunkások is csak ideiglenes tartózkodásit kapnak. Tehát gyakorlatilag nincs köztük különbség.
Mielőtt valaki azzal érvelne, hogy az illegális bevándorlókkal van csak probléma, a vendégmunkások épp úgy illegálissá válhatnak a tartózkodásijuk lejárta után vagy akár közben, csak ők már ráadásul itt vannak benn az országban.
Ezért kérdezem, hogy mi a garancia rá, hogy ezekkel a migránsokkal nem lesz probléma? Ez veszélyes!
1) Belinkletem a forrást Szijjártó Facebook-oldaláról. Elsősorban nem EU-s és nem szomszédos országok munkavállalóiról van szó. Oké, ezek lehetnek moldávok is, de valószínűbb, hogy afrikai vagy ázsiai vendégmunkásokról lenne szó.
2) Épp ezt kérdeztem, mi a garancia, hogy ezeket az ideiglenes munkavállalókat vissza tudják majd paterolni? Ha egy szír menedékkérőt az oltalmazás megszűnte után nem tudnak visszapaterolni, akkor egy szír vendégmunkást hogyan tudnak majd?
Az utolsó 5 pontod teljesen irreleváns a kérdés szempontjából, ne csapongj, ha kérhetem :)
Ami támadja az álláspontod az irreleváns. Értem.
Troll vagy Marcisztán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!